ja-zolza
Fanka BB :)
:-d:-d:-dno baa, ja tam staram się obracac takie sprawy w pozytywy, to bedzie dowodem mojego "męstwa":-d![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-d:-d:-dno baa, ja tam staram się obracac takie sprawy w pozytywy, to bedzie dowodem mojego "męstwa":-d![]()
Dziewczyny, jesli bierzecie tylko jedne klapki do szpitala (faktycznie w moment schną) to pamiętajcie, że jak wyjdziecie spod prysznica to zanim wyschną są strasznie śliskie i łatwo glebę zaliczyć. Także ostrożnie!Z autopsji piszę:-)

Nam położna w sr też mówiłam żeby nie obcinać bo te pierwsze pazurki mają taką niewidzialna gołym okiem błonkę i są jakby przyrośnięte w całości do opuszków więc przy cięciu można zrobić krzywdę i o infekcję łatwo - trzeba założyć niedrapki albo kaftanik z takimi odwijanymi mankiecikami i poczekać aż te pierwsze pazurki się wykruszą i następne można już ciachać.Ja jeszcze spakowałam nożyczki do paznokietków. Jasiek jak się urodził to miał szponiska i niestety całą buźkę raz dwa miał podrapaną. Więc teraz córcia od razu będzie miała manicure
Bierzecie suszarkę?![]()
ja nie biore suszarki bo też mam dużą, ale co za problem żeby mąż dowiózł na chwilke i ją wziął z powrotemja przez ten wenflon miałam w ogóle problem żeby się wykąpać a co dopiero włosy umyć, ale M stanął na wysokości zadania i przyjeżdżał mnie kąpać i suszyć włoski ;-)
..i tak pewnie czegos nie wezmę i będzie dowoził...ja wczoraj mówie do męża,ze kompa wezmę a on zdziwiony "po co ci???"na to ja:zeby miec kontakt z dziewczynami na forum;-):-)(pozniej mowi,ze nie bede miec czasu na kompa,a ja zaczełam powaznie myslec czy moze zabrac tak na wszelki wypadek...jak bede tam od srody 15.06-jeśli urodzę wg.wskazania- i dopierow nd.wypis-jesli bedzie all ok