reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

zuza - jeszcze teraz sie z tego smieje.....to normalnie jak dobra anegnota z ksiazki z kawalami ;-) utknelam nad jeziorem na trzy godziny, przyszly jeszcze dzieciaki od sasiadow i ich mamuski na plotki, a moj najmlodszy dziec tak sie skonczyl w tej wodzie ze zasnal przy stole trzymajac widelec z nabitym kurczakiem ;-) :-D:-D Wiec polecam metode - jesli dzieci maja za duzo energii i nie chca isc spac - 2 godziny przed wymoczyc w nagrzanej upalem wodzie hahahaha
Dobrej nocy wszystkim spiacym krolewnom:tak: ..........................i tu brakuje mi mamusi z jej emotka z serii Krzysia chrapie pod kolderka:rofl2:

reklama
witajcie :)

Ewunia- pytałas wczoraj jak "wziąć w chmurkę " czyjąś wypowiedz...jak ktoś napisze posta to na dole na pasku pod postem masz
dodaj do bloga....odpowiedz....cytuj ....i "+
i własnie klikasz na ten + i robi sie ptaszek czyli post zaznaczony do cytowania :))
i włala:))))))))

Pawimi-w tym zabieganym świecie ja np nie mam czasu jezdzić na uprawy eko..owszem wiosną i latem kupuję u nas na ryneczku warzywa ,owoce od rolników-droższe,ale nie pryskane ,ale pozostałe rzeczy stety niestety kupuję w marketach..
na mnie nie działają reklamy absolutnie-miałam to na studiach socjologicznych i wiem jaka to kupa i bagno....:)
ja stosuję te kosmetyki które wymieniłam już od dawna..
nie uczulają mnie
widzę ,ze skóra jest lepsza po nich-nie wiem jak u Ciebie ,ale u nas jest straaasznie twarda woda-po niej skóra jest tak sucha,ze niewyobrażam sobie nie uzyć balsamu...

no ale dobra -każda robi jak uważa...:)

Joaś- Derminka jest bardzo dobra i własnie mało kiedy uczula :)

Zuz Inka-
c007.gif
c007.gif
c007.gif

aaaahahahaha-no to Ci mąż odpowiedział :))))))))))) pewnie myśli ,ze Ty masz krasnoludki ;))
ja jak w sobotę byłam w pracy o 9 wyjechałam wróciłam o 12.30 wchodze-Tom smazy naleśniki,mówię no i jak tam??
wiesz,ze od Twojego wyjścia nawet nie usiadłem-łazienka,odkurzanie,pranie,2 okna umyłemi teraz smaże....

spojrzałam na Niego i powiedziałam
e070.gif
tylko tyle ???usmiechnełam i sie i dodałam ,ze wiem-mam to na co dzień...
a niektórzy myslą ,ze ja SIEDZĘ na bb a ja z doskoku :))

Bedi- co tam ,ze pilaś???jakiś dół??
&&&&&&&&&&&& za decyzję w sprawie kaski na mieszkanko..

Magda-jak tam dotało ,ze masz prawko??? :))

Maureen- jak dzis samopoczucie??

pozdrowienia 4all

Czesc dziewczyny!!!

Bedismall widzisz szkoda ze mnie już wczoraj wieczorem nie było bo byśmy we trzy (razem z Maureen ) robala zalały;-)
U mnie nastrój sie już odrobinke poprawił...:-) napisz co tam sie dzieje u ciebie:tak:

Pawimi ja znów zgodna z tobą (choć czasem zdarza mi sie jakies maski porobić) super ze tak ci chłopaki padli po kąpieli jeziorkowej (w sumie to im zazdroszcze - ja tez chce!!!!!!!):-D:-D nie uwierzyłabyś jak ja uwielbiam pływac......

Mama dzisiaj wyjazd?? no to szerokiej drogi i bawcie sie świetnie!!!:tak::tak: Czy znowu coś poplątałam????

Zuz-Inka no nie było cie troszke!!! to u was od dzisiaj już wakacje????
No tak a jesli chodzi o chłopów to mój pewnie też powiedziałby coś w tym stylu:-D:-D:-D oni chyba myślą ze pranie robi sie i rozwiesza samo a kurczak sam wskakuje do piekarnika:-D:-D

Kurcze mama sprytny ten twój małżonek:tak::tak::tak: tylko pogratulowac takiego pracusie:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ewunia- cześć ,nie nic nie pomieszałaś :)))
dziś po 17. jedziemy albo jutro rano-zależy czy Tom wyjdzie o godzinę wcześnie z pracy bo wczoraj jeszcze tego nie wiedział...

aha a już myślalam ze znowu pokreciłam :) Pakujesz sie??
My zaraz smigamy do ogrodu wiec przez jakis czas mnie nie bedzie :)
Mam dzisiaj wszystkie dzieci w domu ( Kasia na wagarach hehehe:-D) ni i idziemy troche poszaleć!!!
Pa babeczki

Ostatnia edycja:
Ewunia- jeszcze się nie pakuje czekam na tel od Toma..ale wiem co zabiorę więc to kwestia 30 min.ja mam dzieci od poniedziałku już w domu-teraz malują koło mnie i gaaaadaaaają,gaaaadaaają -matko i córko :) jak przekupki na rynku
c005.gif

przyjemności na ogrodzie:)

u nas zmiana planów bo Hanutka zasnęęła wiec zostajemy dopoki sie nie obudzi....

fajnie tak malowac z dzieciakami:-D

Ja dzisiaj spedzam samotnie wieczór bo m. ma spotkanie z kolegami z liceum.....:-(

Ewunia- mężowi na pewno miło ze może "mieć wychodne" :)
szybko wróci do Ciebie .

ja byłam na ogrodzie poprzycinac przekwitające róże i gozdziki-kurka jak gorąco.....
c006.gif

zaraz idziemy na plac zabaw bo mi dom rozniosą
g020.gif
k065.gif

a ja nie chcę być taka mamą
u075.gif
więc lepiej z nimi wyjdę :)))

Mama te twoje emotki są naprawde zaje...fajne:-D:-D:-D
U mni dzieciaki ogladaja sezamki a ja właśnie rejestruje ich do lekarzy- juz zalatwilismy na 5 lipca alergologa no i leki musimy odstawic- a to katastrofa bedzie....:no:

idzcie na plac zabaw idzcie niech sie dzieciaki wyszaleja....:-) ja czekam az sie mloda obudzi. wtedy tez gdzies smigniemy.:-)

reklama
Hej kochane,

ja wczoraj nic nie pilam, bo nie mialam srodkow :-D U nas w domu alkohol jest baaardzoo rzadko, od czasu do czasu piwo albo jakies winko.

mama05,

ja czasem jestem taka mamuska jak ta z emotki, z tym ze bez walkow ( jednych i drugich):-D Pytalas mnie o powod wkurzenia - ano tak ogolnie sie pobuntowalam, bo nic sie kurka nie uklada ostatnio po mojej mysli :angry:
Zycze super udanego wyjazdu :tak:

Ewuniaf,

po cichu Ci powiem, ze moja Paula tez dzis w domu wagaruje, bo troche zle sie czula i lezy w lozku. Te dzieci maja teraz takie tempo w szkole i na roznych zajeciach pozaszkolnych, ze hej..ja bym nie wyrobila chyba :baffled:

Zuzia,

doobree :-D:-D No wiesz co, jeszcze masz wymagania :-D

Bedismall,

tulam, mam nadzieje, ze juz troszke lepiej. Oj wiem cos o tych naszych emigranckich smutkach.. Ale bedzie dobrze, musi byc :tak:

Pawimi,

takie zasypianie przy jedzeniu zawsze mnie powala na kolana :-D Ostatnio moja Amela zasnela jedzac loda w wozku, wyjelam jej go z reki jak przysnela, obudzila sie po 40 minutach i wrzeszczy, ze nie ma lodzika :-D

Gdzie nasze brzuchatki i reszta zalogi ???

Dobra laseczki, ja spadam, lece na kolejna play grupe ( chodze w poniedzialki i srody ), musze zabukowac dzieciom miejsce na wycieczke, w lipcu wybieramy sie na farme, dzieciaki poznaja zwierzatka, moga je karmic itp., jest tez przejazdzka traktorem ;-)
Wiec smigam, do potem.

Do góry