tak, Pawel mu odciaga troche w kapieli :-)Ale odciągasz mu jeszcze ten napletek?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak, Pawel mu odciaga troche w kapieli :-)Ale odciągasz mu jeszcze ten napletek?
U nas w kąpieli nic ostatnio nie da rady zrobić, bo trzeba smyka łapać ;-) Cały czas chce stać na nogach i oglądać wszystko dookoła wanny
Ciężko go umyć a co tu dopiero mówić o odciąganiu napletka
Nawet głowy nie mogę już mu spłukać na leżąco, tylko konewką
;-)

dokładnieA jak on to robi?U nas w kąpieli nic ostatnio nie da rady zrobić, bo trzeba smyka łapać ;-) Cały czas chce stać na nogach i oglądać wszystko dookoła wanny
Ciężko go umyć a co tu dopiero mówić o odciąganiu napletka
Nawet głowy nie mogę już mu spłukać na leżąco, tylko konewką
;-)
Ale co ja się wam żalę, jak dobrze pamiętam to wszystkie już przez to przechodzilyście![]()

My nadal przechodzimyAle co ja się wam żalę, jak dobrze pamiętam to wszystkie już przez to przechodzilyście![]()
. Wielką atrakcją stało sie ostatnio wypuszczanie wody z wanny, czasem nie zdążę go nawet dobrze umyć, jak w wannie już sahara
My nadal przechodzimy. Wielką atrakcją stało sie ostatnio wypuszczanie wody z wanny, czasem nie zdążę go nawet dobrze umyć, jak w wannie już sahara
![]()

nie martw sie tynka, zaraz powinno sie poprawic na dworze i choroby tez sie pokoncza!! przesylam fluidki dla was!!
............ gdy się później spotkaliśmy powiedział mi że z Emilką jest ok a Natalka ma kaszel od ząbkowania
..........tyle, że tan kaszel jest mokry z flegmą i do tego ropny katar no sorry................. nerwy mi już puszczają

i dlatego będę tam siedziała cały maj
( ku przerażeniu teściowej

)