reklama

U pediatry

• Starter tematu Starter tematu MariaOla
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
kolejne szczzepienie za nami.. :-) oj darlo sie moje dziecie niemilosiernie :-( co do opini pediatry: wysylka to potowki, sisiorek oki, drzenie dzieci przyz asypianiu zdarza u maluchow ale z czasem powinno ustapic :-) wiec juz jestem spokojna tym barzdiej ze maly nie drzal mi juz od 4 dni :-) waga: 6500g,

my dzisiejsze szczepienie tez juz mamy za soba,Laura nawet nie plakala za bardzo:-D
zobaczymy czy bedzie milal goraczke jak ostatnio:-(
wazy 6350gram i ma 64cm,jest ok;-)

Ale kruszynka z naszej Laury ;-)
Jak się patrzy na te wykresy wagowe Aniy to sporo dzieciaczków wagę ma około 8 kg. Ciekawa jestem ile mój synio waży, ale tego się dowiemy w przyszłym tygodniu. Mam taką przynajmniej nadzieję.

no ja sie troche martwie ze Laura za malo wazy,ale lekarz powiedzial ze przybiera ,to najwazniejszei jest drobna z natury i tak juz bedzie i mam sie nie martwic:dry:
Przez miesiac Laura przybrala500gram:dry:

Ale kruszynka z naszej Laury ;-)
Jak się patrzy na te wykresy wagowe Aniy to sporo dzieciaczków wagę ma około 8 kg. Ciekawa jestem ile mój synio waży, ale tego się dowiemy w przyszłym tygodniu. Mam taką przynajmniej nadzieję.

taaak ... a popatrz sobie, które szybko flachę dostały !

Laura i Michaś .... jesteście akurat i nie dajcie się rozbyć na pączki ;-)

A my szczepienie mamy dopiero w lipcu razem z bioderkami. Narazie wychodzą nam aż dwa ząbki i to na raz. Trochę się przez to martwie bo Kubuś jest nadzwyczaj spokojny, praktycznie gdyby nie to że lubi się bawić to cały czas by spał. Pani doktor kazała zrobić morfologie czy to że jest senny to przez ząbki czy jest inny powód. Kurcze a myślałam że jak będą wychodzić te upragnione ząbki to będzie marudny płaczliwy i nieznośny atu niespodzianka Aniołeczek. :-):-);-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry