Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
MariaOla Witek mimo że jest na flaszce od samego prawie początku jest akurat po środku wagi wszystkich dzieciaczków i ogólnej siatki centylowej chłopców też I bardzo się z tego cieszę, bo bałam się, że przez to mleko będzie z niego grubasek, a tu okazuje się, że nie
My byliśmy wczoraj u ortopedy i wszystko jest w jak najlepszym porządku Panewki są już na swoim miejscu ;-) Teraz mamy się zgłosić jak mały przyprowadzi mamusie do lekarza ;-)
Bylismy w Klinice. Spędziliśmy cały dzień w podrózy prawie.padam. Rochu będzie miał operację za jakiś czas, w sumie chcemy się jeszcze skontaktować z lekarzem w Polsce na ten temat, ale pewnie zabiegiem się skończy:-(
A bardzo poważny ten zabieg:-(? Trzymamy kciukasy za Roszka żeby wszystko się dobrze skończyło. Na pewno będzie dobrze. Roszku kochany;-), wszystkie ciocie są z Tobą.
ja też się dołączam - Roszku kciuki mamy zaciśnięte
a ja się chyba znowu zacznę martwić... Melka od początku miała ulubioną prawą stronę (pisałam kiedyś o tym) i teraz nadal ten łepek mały przekrzywia - nie zawsze - ale często... może słysząłyście o czymś podobnym?? lekarka mi kiedyś powiedziąła że samo przejdzie jak zacznie siedzieć, ale ona nawet jak jest w pozycji siedzącej to leci jej ta główka w prawo... o Mela się drze... lecę