karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
do brodzika
glupio tak troche
ale obiecalam sobie ze cos wymysle
glupio tak troche
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
glupio tak troche

smarujemy aftinem, nystatyną no i jeszcze ponoć siuśki są na to rewelacyjne, ale jakoś nie miałam odwagi... no same rozumiecie czemu....
Może którać z cioć podpowie co tu jeszcze można zrobić?Titka ..... musisz szukać takich z ozonowaną wodą .... W googlach znalazłam dwa, które na swych stronach szczycą się ozonowaną wodą i pływaniem niemowlaczków. Oto linki:
p
:-)
!!! Bardzo dziękuję za linki :-) zaraz sobie je posprawdzam 
Dlatego należy smarować i smarować :-) Można też wpluścic do buźki większą ilość i nie podawać nic do picia przez jakiś czas, by mogła podziałać. Ja uzyłam jedno opakowanie i nie zeszło .... po dwóch tygodniach poszłam po kolejną i jakoś nie zaczęłam stosowania przez kilka dni i .... o dziwo ... same zeszły .... ale to nie jest żaden sposób tylko jakiś dziw :-) Powodzenia życzę w walce z pleśniawkami, a walczyć z nimi trzeba, bo to dzieciakom przeszkadza ... mogą się budzić w nocy, byc marudne i takie tam ceregiele.
jeszcze
jak wygladaja plesniawki, MIchas ma cos bialego w kaciku ust i nie wiem co to :-(

. Masz racje, że szkoda że trzeba na naszych skarbach testować ... ale pocieszające jest to, że robimy to dla ich dobra :-) .... chyba
.

na górnej wardze. Faktycznie Aphtin się nie sprawdza za dobrze w walce z nią
, Nystatyna jest o niebo lepsza
. Mi doradzono jeszcze, by nałożyć na palec pieluchę, potem polać go troszkę Aphtinem lub Nystatyną i zebrać ten biały nalot z języczka lub ust, bo samo delikatne pędzelkowanie nic nie daje