reklama

U pediatry

• Starter tematu Starter tematu MariaOla
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
tak tak Titka ... pieluszka to też niezły pomysł, ale lepszy do tego jest jałowy gazik, bo czystszy i nie roznosi zakażenia .... bo przecież pleśniawki to zmniany grzybicze

reklama
tak tak Titka ... pieluszka to też niezły pomysł, ale lepszy do tego jest jałowy gazik, bo czystszy i nie roznosi zakażenia .... bo przecież pleśniawki to zmniany grzybicze

MariaOla - ... oczywiście: święte słowa :-), hm ... aż głupio że o tym sama nie pomyślałam ;-):-D

ojej ..... ale wstyd .... Mariola nie czytać polski :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

szczerze powiem nie słyszała o tym i Jeremiemu nic nie krwawiło :no:

Nie przebrnelam jeszcze przez caly watek i nie wiem czy juz na ten temat pisalyscie ale moze macie jakies rady na biegunke. U mnie lukarze generalnie nie lecza jej (oprocz podawania elektrolitow) a ja walcze z nia juz tydzien i nie moge jej calkowicie zatrzymac. Zmienilam mleko na sojowe, nie podaje juz zadnych nowych produktow i nic. Moze macie jakies rady:-(

jagody zatwardzają bardzo ładnie ..... podobnie marchewka :tak:
acha i z naszego doświaczenia mięsko .... niemalże wszystkie dzieciaczki miały wręcz zatwardzenie

hmm przepis od poloznej:

8 lyzeczek glukozy + 1/2 lyzeczki soli i to wymieszac w 1 litrze wody ;-)

z tym ze nie pamietam jak czesto i w jakich ilosciach podawac, ale moze sprobuj jakas mala porcje ;-)

reklama
Dziewczyny mam pytanko, jakiego koloru wasze dzieciaczki robią kupkę, bo Nadia od czasu jak w nocy daje jej modyfikowane (Nan) to zaczęła robić zielone kupki (ciemno zielone), właśnie dzisiaj zacznę jej dawać Bebilon i zobaczę czy będzie lepiej. Co myślicie mam się tym martwić??? :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry