• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Urodzinki naszych pociech

Tak w niedziele :tak: fakt nasze dzieciaczki z 3.02 są ;-) chciałam razem z Mszą roczek a w sobote dodatkowej o 12 nie zrobią...więc zostaje niedziela :happy2: ale może nawet dobrze - nie bedzie gości ciągło do picia alkoholu :-D
a na którą roczek planujesz?
No jeszcze do końca nie jest ustalone,ale tez damy na Mszę,bo to cud,że moje dzieciatko urodziło sie i oboje żyjemy.Myślę,że obiad bedzie koło pierwszej,a potem ciacho i kawa.No i alkoholu u nas nie będzie,to juz ustalone.

reklama
Kuba najpierw nauczył się dmuchac w słomkę(nawet mnie opluł przez nia),a teraz próbuje dmuchac na świeczkę,idzie mu coraz lepiej.A jaki ma ubaw przy tym.

szymek też nie potrafi i nie bede go meczyla wtym roku powiemy wspolne zyczenie- pelne milosci jeny jak to szybko zlecialo szok. juz prawie rok jestem mamą.
juz kupilam zaproszenie i musze je rozeslac a i postanowilam zrobic 2 torty jeden maly dla Szmcia aby mogl sam go rozciapciac i jesc rekoma ( biszkopcik z owocami) no i jeden dla gości.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry