• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Urodzinki naszych pociech

a co do prezentów zostawiam pole popisu gościom niech szaleja :) my chcemy zrobic malegu pokoik ( rozpisałam się na tym wątku nie wiem czy damy radę :( )

reklama
Ja tort zrobię sama, kupiłam już czerwoną pastę do ozdoby tortu i złote kulki z cukru.

Dziś przyszła sukienka kupiona na roczek na Allegro. Jest śliczna :-) Stan rzeczywiście idealny, Oli prezentuje się bardzo ładnie. Udało mi się zrobić naprawdę super zakup za 12,50 zł :-D

Ja tez tort będę robić sama.Widziałam takie swietne ozdoby z lukru

albo żelki
zelki2.jpg

No i z tego zmontuje jakąś dekoracje.Kupię parę figurek,troszke kulek i wiorki kolorowe.

reklama
Ja tort zrobię duży, ale bez przesady, w końcu będą inne ciasta, więc tortu wystarczy, jak każdy zje po kawałeczku. Jak znam moich i Tomka rodziców to i tak zjedzą po troszku i im starczy. Ciasto napewno mi jeszcze zostanie na drugi dzień. Inne jedzenie zresztą też, tak zawsze jest.

Susu, przepisu to Ci nie dam, bo kupię gotowe krążki, krem zrobię taki z gotowego proszku ubitego z mlekiem, sama przyozdobię lub może Paulinę zaproszę do przyozdobienia, w końcu ma artystyczne oko ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry