Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To znaczy,ze im mniejszy stopień dojrzałośi łożyska to lepiej?? Nie przeczytałam na ten temat jeszcze rzadnego artykułu, ale szybko to muszę nadrobić...
Nie martw się Mysia23, jak się szybko pisze, czasem "wskoczy" jakiś błąd
Mi moja ginka powiedziała wczoraj, jak ją zapytałam, czy nie za szybko pojawił sie u mnie II stopień dojrzałości łożyska (w 28 tygodniu) powiedziała mi, że nie. I że obecnie nie zwraca się na to specjalnie uwagi, chyba, że bardzo szybko pojawi się III stopień, wtedy należy obserwowac dzieciaczka czy rośnie, dopóki tak, to wszystko jest ok.
Kasiad , moja pani doktor tez powiedziala ze ocena lozyska to mocno przestarzala metoda. teraz jak cos ich niepokoi to przeplywy badaja i wszystko czarno na bilaym. wiec jakby sie cos dzialo to napewno lekarz zareaguje...
wlasnie wrocilam i sie okazalo ze przez ostatni miesiac moje baby nadrobilo ze wzrostem ma wymiary odpowiadajace 34 tyg a wazy 2300 jak tak dalej bedzie przybieralo to szykuje sie 4 kg bobas :-)
moja mala miała dzis czyli prawie 34 tydzien
waga 3105g
AC 337
AFI 10
BPD88
FL 73
DłUGOSC SZYJKI 2,5 CM
I łOZYSKO II STOPIEń SCIANA TYLNA
PRZERAZA MNIE TA WAGA MOJEJ KSIEZNICZKI