• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
xandii moze masz szczescie byc mama ktora zlapie od razu, bez zadnych wstepow, zycze Ci tego z calego serduszka
U mnie jakby cos sie ruszalo tzn skorcze od rana nie mijaja i sie chyba robia mocniejsze, ale caly czas nieregularnie i takie hmmm nijakie. Moze do soboty mala sie sama zdecyduje :P Na dzisiaj sie jednak nie nastawiam dopuki nie bede miala regularnych skurczow co 5 minut i to naprawde silnych przez conajmniej 2 godizny...
Tiaaa, rozpedzam sie i pewnie zatrzymam na scianie... skorcze sie nasililsy zwiekszyly czestotliwosc ale nie sa za grosz regularne, a ja bym tylko siedziala w kiblu bo mam wrazenie ze mi sie caly czas chce siku i kupe grrrr.. jak sie mala znowu rozmysli to sie zalamie... niech sie rozpedza nawet i do soboty ale niech sie juz nie zatrzymuje w polowie drogi
No i sciana... moj maz wrocil przez chwile dostalam regularnych skorczy i znowu wszystko znaiklo. Brzuch boli, pecherz boli i to w sumie wszystko :P

A mi wczoraj odzszedl czop zabarwiony krwia potem wieczorm miala "az 4 " regularne skurcze co 10 minut i to wszystko nic sie nie dzieje:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :no: :no: mam do wyboru albo stawic sie do szpitala i mnie wywoza poza warszawe albo czekac az cos sie samo ruszy.... no ale jakby co dostalam skierowanie do szpitala na 25.01....:tak: ale i tak mnie moga odeslac do domu:baffled:

Tynka, a który szpital wybrałaś i dlaczego mówisz, ze cię wywiozą poza Warszawę? Pytam z ciekawości, bo będę rodziła w W-wie i trochę się obawiam, jak tak sobie poczytałam waszych ifno. styczniówki.

tynka, ja mam skierowanie do szpitala na 22, i nigdzie mnie nie wywiozą, bo w Ustce jest jeden szpital:tak: a tak serio to naprawdę ciekawa sprawa z tym wożeniem ciężarówek ze szpitala do szpitala:eek: no ale cóż, W-wa to jednak naprawdę duże miasto....

No dziewczyny ja caly czas w domu, wygladalao to tak jakby sie mala zdecydowac nei mogla bo jak pisalam po powrocie meza spokoj potem znowu pare godzin meczenia sie z bolem, cieply prysznic i ladnie przespana nocka...
hyh zaczynam stwierdzac ze do soboty sie mala sama nie rozpedzi :P
Tynika gorace usciski, wiem jakie to meczace jak sie zaczynaja pojawiac oznaki i nic sie nie dzieje, ale nie ma sensu za wczesnie sie meldowac w szpitalu, ja mialam trzy falstarty i czulam sie po nich psycicznie fatalnie... lepij poczekac sobie spokojnie w domku do konca jesli dzidzia sie rusza bez problemow.
Xandii no to super, zycze zebys urodzila na czas :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry