• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

Melduje sie... wczoraj prawie wogole do kompa nie siadalam i dlatego czasu nie mialam czegokolwiek napisac. 2w1 caly czas, jutro do spzitala na kontrole jade... Z mama ktora kiedys uczyla naturalnej metody regulacji poczec ustalilysmy ze najpozniej powinnam urodzic w czwartek... a ja mam wrazenie ze cos sie juz dzis zaczyna dziac. Niestety wyszla mi moja cholenra grzybica znowu >< poza tym czop staaaaaaaaale zlazi i zlazi i do konca wylezc nie moze. I dzis od rana skurczyki takie kregoslupowe, ale glownie na stojaco, jak usiade to sie lzejsze robia wiec pewnie znowu falszywy alarm, ale mala dzisiaj nie do dobudzenia wiec moze jutro cos sie ruszy, trzymajcie kciuki. Ja sie nie nastawiam ale oczywiscie mam nadzieje :P
Gratuluje rozpakowanym mamusiom, sama juz bym chciala wreszcie...

Bylam dzisiaj na zakupach w miescie z mama i mezem, troche sobie polazilam, moze to tez troche ruszy tego mojego malego leniwca :)

reklama
Ojojoj Aniay ...... ty byś się już też mogła rozpakować .... pojechałaś na tę obczyznę i siedzisz na tych "walizkach" ;-)

czy ja zostałam sama ? :-(
juz bardzo pragne tulic synka w ramionach!!!!!!
Kobietki pomóżcie !!!
może ktoś zrobi liste , ile nas jeszcze zostało? ja az tak na bieżąco nie jestem

Ewa_Elexi ..... nie jesteś sama jest jeszcze

Aniay
Xandii
Maja
Tynka
Emilka
paulaandzia

no i nie wiadomo co z innymi dziewczynami np. z Maritą :confused:

reklama
Tiaaa mezulo dzis na jeden dzien do pracy poszedl, na cale szczescie jakby cos sie zaczelo to w kazdej chwili moze wyjsc- -' uffff a ja niewyspana bo non stop do kibelka i na zarelko (osiem godzin snu 7 wstan i kursow po schodach w obie strony) Smieje sie ze chyba zaczynam przestawiac sie juz na noworodkowy tryb spania, ale i tak bedzie lepiej bo teraz to co godzine mniej wiecej wstaje ;P
Brzusio ciagnie od samego rana.. malo przyjemnie, pewien ''jasnowidz'' powiedzial ze dzis urodze :) sie okaze, rozne day mi wrozyli 9, 11, 15, 17 sie obaczy. Czekam ze spokojem, nareszcie zrozumialam czemu moje malenstwo tak czeka... po to zeby zrobic wakacje babci, moja mama sie wreszcie oderwaala od problemow, w innym wypadku by nie potrafila. Znowu sprawdza sie powiedzenie ze nie ma tego zlego...
Wypijam mleczko i idem spaciac :) a moze to juz dzis ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry