• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
czasami wydaje mi sie ze, te co mówia ze nie trzeba znieczulac do naciecia, to albo same nigdy nie były nacinane, albo były bez znieczulenia i teraz chcą się odegrac za to na innej kobiecie

No świetnie.
Wczoraj na szkole rodzenia położna (z która chciałam rodzić ) powiedziała , ze krocza się nie znieczula do nacięcia!!!! Bo to NIE BOLI!!! :wściekła/y::wściekła/y:
No i ona jest z tego szpiatala, w którym chcę rodzić.
Byłam zaskoczona. Może jak wczesniej poprosze -to mi znieczulą ????:no:

Kamilala i Elka słyszałyście coś o darmoweych badaniach 3d? W jakims centrum handlowym jest organizowana akcja reklamowa czy cos tam... koleżanka mi powiedziała ale niedoczytała gdzie

W zeszłym roku było zwykłe usg,, badania cukru i takie ogólne porady tez byłam i opłacalo się bo wtedy dowiedzielismy sie co tam rosnie nam w środku:-)

reklama
wszystkie podane wyniki PLT są dobre. norma jest chyab 200-400, taka najbardziej optymalna.

co do usg 3d, to wiem ze było jakis czs temu w best mallu na sadybie. teraz nie słyszałam o nowej akcji.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry