• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

A co do powiadamiania o urodzinach to w tamtej ciąży miałam nr komórki jednej z dziewczyn z innego forum i ona powiadomiła resztę..

reklama
dziewczyny, z tym becikowym to jest tak, że na to socjalne się nie łapiemy, bo dochody bierze się za ubiegły rok albo nawet 2004, a wtedy jarek dużo zarabiał (teraz już pracuje gdzie indziej i mamy ponad połowę niższe dochody), tylko na to drugie becikowe się łapiemy, a ja nie pracowałam przed ciążą i nie dostanę ani grosza z ZUSu. Także ta kasa jest dla mnie ważna i w zasadzie już ją obiecałam funfeli za wózek, jak nam to Zyta zabierze, to ja zostanę bez wózka, no chyba, że się kumpela zgodzi na raty, ale tego nie byłabym taka pewna, bo ona też już je zaplanowała. także wielki KLOPS

Danych jeszcze nie wysłałam, bo nie wiem co dokładnie, ale niema sprawy, mogę to w każdej chwili zrobić :dry:

ja wysłałam wsoje dane namiarowe :-)

i chciałam powiedzieć ze zaczelam sobie uświadamiac, ze mnie też czeka poród:szok: . ze ciąża to ok, ale poród:szok: :-D
mam małego pietra:baffled:

niech no zyta sprubuje zabrac nam becikowe!!:growl: :frown: :unibrow: :realmad:
to udamy się do niej cała armią styczniową i zrobimy powstanie styczniowe:-D
zapłaci nam to becikowe ze swojej wypłaty:-p

skakanko, wysyłamy do xmamuśki swoje dane kontaktowe : nick, imie, nr telefonu, e-mail, miasto z którego jestesmy, i data porodu. on ato skompletuje i roześle to wszytsko do tych osób,które swoje dane zgłosiły.
to wszystko po to, jak zaczniemy sie rozdwajac, zeby była mozliwosc powiadomienia wszystkich na forum:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry