• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
Jestem przeziebiona:baffled: , więc utknęłam w domu.:baffled:

Wcale mi sie to niepodoba.
Zaczynam słyszeć jakby tykanie zegar, co odlicza czas do porodu i to juz niedługo:szok: . W dodatku juz grudnióweczki sie zaczęły rozdwajać.:eek:

Jeszcze, że tak powiem zakupowo przygotowana nie jestem, więc tym bardziej się stresuję.

Oby przestało tykać i żebym zdążyła zakupy zrobić.

Cieszę, się że wprowadzili te dodatkowetygodnie do macierzyńskiego. Zawsze coś..:-)

kasiulka, ja tez teraz w uszach tykanie zegara slysze, dwa miesiace to duzo ale osiem tygodni, to tak krotko ze normalnie mam wrazenie ze juz jutro.
Moj mezulo wczoraj jak mu powiedzialam o tych osmiu tygodniach to mnie przytulil i stwierdzil ze rzeczywiscie coraz blizej...
od dwoch tygodni (wedlug tutejszych zalecen) powinnam miec przygotowana torbe do szpitala, a ja nic. Czekam na sobotnie zakupy zeby proszek do prania dzieciecych ubranek kupic ale nawet nie bede miala gdzie ich schowac. POsciel musze zamowic z allegro, dzisiaj amm nadzieje ze wyjdzie zaby mezulo pomogl zdecuydowac ktora. A pozniej zostaje czekac na paczke od rodzicow.
POza tym wiem kiedy moja mam przyjezdza 11stycznia a ja mam termin 7, 10 albo 12 mam nadzieje ze sie nie rozpruje w dzien jej przyjazdu :P
Stresssssss

Ja mam zamiar pakować się za miesiąc:-)i tak wydaje mi się szybko tak jak w poprzedniej ciąży, wtedy akrat urodziłam w terminie a teraz to niewiadomo:-)

reklama
Ja tez jeszcze nic nie spakowane.........malo tego nie wiem gdzie podzialam majtaski jednorazowe:baffled: :no: ale mam czas a jak ie to Pawel kupi w aptece nowe i juz....a co do spakowania torby to najwyzej wysle mu smsem liste ( tak jak na zakupy);-) chyba sobie by poradzil:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry