• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
lola_lu witam cieplutko :-) bo chyab sie nie znamy jeszce (albo ciązowe zaćmienie umysłu znowu mnie zaatakowało:baffled: ).
myśle ze zdążysz. ja to teraz już mam mniej siły i nie chce mi sie oglądac ciuszków za bardzo. wolę bardziej konkretne rzeczy kupowac:-D

a z ciekawości- w którym szpitalu zamierzsz rodzic? gdzie prowadzisz ciąże?? bo ja tez warszawianka
Dzieki Elżbietka :) Ciąże prowadze w LuxMedzie, na Szernera. Rodzić zamierzam na Karowej albo Żelaznej, ale kto to wie dawno nie byłam taka niezdecydowana:)

Lola_lu ..... spokojnie, bez nerwów, zdążysz ze wszystkim, masz jeszcze dwa miesiące, tylko weź pod uwagę, że po drodze są święta i sylwester, które trochę cię zajmą czymś innym, no i w sklepach w okolicach świąt jakoś wszystko się drogie robi, a zaś jak będziesz zamawiac przez allegro to poczta, też spowolni dostawę. Dlatego my tu wszystkie już w listopadzie chcemy być w miarę zaopatrzone, by później się nie zestresować i wcześniej nie urodzić ;-) :laugh2:

Tynka ..... Kamilala ostatnio wypytywała o to darmowe USG w Warszawie i później się przestała odzywać :no: też się zastanawiam, gdzie się ona podziewa. No i na listę się nie zgłosiła :-D

Karlam, Xmamuśka .... ja kupiłam pościel z mamo-tato 6 i 3 elementową : miśki w ramkach na żółciutkim tle i owieczki na niebieskim tle, choć zamiast tych drugich chciałam misie artysty, ale nie było :no:

MariaOla "miśki w ramkach na żółciutkim tle" niewidzie takich w mamo-tato:zawstydzona/y::baffled:
Ja jeszcze dziś podjadę do jednej hurtowni jak tam nic nie kupie to kupuje na allegro:sick:

mnie dla dzidzi brakuje jedynie kosmetykow i ceratki pod przescieradlo :-) a tak to juz wszystko mam :-) nie wiem kiedy bede kupowala wyprawke dla mnie :-) moze na poczatku grudnia ;-) no i czekamy na komode :-) dzieki Elu za linka do mebli bo wlasnie u nich zakupilam komode "Salonowa I" juz sie nie moge doczekac :-)

Karlam, ciesze sie ze sie przydało :-D w sensie ze link:tak:

ja tez nie mam ceratek, kosmetyków, rękawiczek niedrapek, staników do karmienia i jedej koszuli z łatwym dostępem:-D

Lola_lu spokojnie z wszystkim zdążysz. Ale faktycznie powoli zacznij już kompletować wyprawkę. Jeśli o mnie chodzi to ja już w 33 tygodniu, więc czasu mam od Ciebie mniej. Termin 2 stycznia, więc zaraz po świętach i sylwestrze.

Xandi umiem oddychać i robić potrójny bezdech :-D
czyli oddychać przeponą ładnie i zatrzymywać powietrze 3 razy po 20 sekund. :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry