• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
A to te pierwsze pampersy dla dziecka są uniwersalne???????? Żółtodziub ze mnie, to moje pierwsze dziecko, jeszcze nie zwracałam uwagi na pieluchy dla maleństwa, myślałam że są podzielone na płcie.:confused:

No tak, wygłupiłam się, co????? :no:

Lorien wcale nie, bo jeszcze jakis czas temu faktycznie byly podzielone. Zreszta nie jestem pewna czy do tej pory jakies firmy nie robia innych pieluszek dla chlopcow i innych dla dziewczynek.

Już kiedyś pisałam, że człowiek uczy się całe życie, a jeszcze głupi umiera. Chyba muszę zrówcić większą uwagę na to, co z czym i do czego :-)

Lorien nic się niestało ja też pewnie wielu rzeczy nie wiem:tak: W pieluszkach jednorazowych niema znaczenia i podziału na chłopca i dziewczynkę:-) Dopier dla dzieci starszych hugis ma pieluszki z podziałką, to takie pieluszki majteczki dla dzieci uczących się załatwiać na nocniczek:-) ,ale tak prawdę mówiąc to one chyba niczym innym jak tylko kolorem się różnią:-D Przynajmniej ja niezauważyłam żadnej różnicy:tak:;-)

Lorien, jeśli chodziło ci o marke pieluszek, to na poczatek pewnie kupię pampersy firmy "Pampers" , a potem jak dzidzia podrośnie to pewnie coś tam sobie dobierzemy. Ale chetnie poslucham co mają do powiedzenia dziewczyny z młodszymi dziecmi, bo mają świezsze doświadczenia

Ja jeszcze zakupów nie skończyłam, ale powolutku, powlutku zbliżamy sie do końca.W grudniu wszystko chce mieć gotowe:tak:

A pieluszki jednorazowe tj Huggis ostatnio paczkę dla noworodków kupiłam i wyciągnęłam z paczki jedna. żeby rozmiar zobaczyć.... malutka pieluszka dla prawdziwie maleńkiego maleństwa:-) :tak:

Jeśli chodzi o pieluszki to ja kupuje pamprsa nr 2:-) Hugisy troszkę uczulają:tak: nie zawsze ale zdarza się, moja Sandrunia to wogule ma pupcie tak wrażliwą że ja mogłam używać tylko pampersa bo od innych to odrazu odparzenie i krosty na cipeczce były:wściekła/y::no::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry