W tym szpitalu co rodziłam nie trzeba było akurat mieć swoich pieluch, pielęgniarki używały tetrowych, ja jej wcale nie przewijałam.Ale teraz będę najprawdopodobniej rodzić w innym ale zaczynałam od pampersów newborn co wchłaniają rzadką kupkę, a dwójki są od 3 do 8kg, niewielka różnica. Dopiero potem, chyba po 4 zmieniłam na inne pieluchy tańsze, bo pampresy nr 3 mi nie odpowiadały do tego są najdroższe ze wszystkich.
Podkładów poprodowych tamtym razem kupiłam dwie paczki i było mi za mało, w szpitalu bylam tydzien i zuzylam 4paczki, teraz kupilam juz 4, z reszta jeszcze w domu je wykorzystam..No i fajne te majtki jednorazowe, teraz kupilam tez jedne wielorazowe na sprobowanie.
Xmamuska a masz butelki i mleko?Planujesz karmić butelką?
Ja mam termosy Natalki i to trzy

bo w końcu za trzecim razem dopasowałam termos do wielkości butelki, zawsze kupowałam na oko, lepiej wziąć ze soba butelkę do sklepu. Teraz myślę czy kupować butelki i smoczki i mleko początkowe i laktator...miałam taki coś za 30 zł odciągacz, szkodą,że nie kupiłam jakiegoś lepszego, teraz bym nie musiała kupiować no i koszty by się podzieliły na dwie córcie:-)
Brakuje mi jeszcze staników