• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

Nie orientujecie się może ile takich pieluszek zabrać do szpitala ? (myślę o jednorazowych bo jak dzieciaczki będą na sali z mami to trzeba je tam poprzewijać) Zupełnie nie wiem co wziąć bo jak kiedyś rodziłam to tym wszystkim zajmował się szpital.

reklama
Wiola kurcze ja rodziłam sama niedawno (2 lata i 4 miesiące) a zagięłaś mnie tym pytaniem :baffled: kurcze sama nie wiem:no::szok: może z 10 sztuk, ale wydaje mi się że chyba mniej:eek: no ale lepiej mieć za dużo niż miało by ci zabraknąć:-);-) Jak coś zawsze mogą ci donieść:tak:

Ale dziewczyny dużo napisałyście- siedze i nadrabiam zaległości w czytaniu. Nie było mnie kilka dni, bo rodzicielka moja przyjechała:-):-) i wsparła (min. finansowo) zakup rzeczy dla malucha. Mam już dużo dużo więcej i ciesze się jak wariatka....

Xmamuśka
wysłałam ci dopiero dziś prywatną wiadomość z namiarami na mnie...mam nadzieję , ze doszła...

Xmamuśka...jezu, byłam na czarnej liście....ale wstyd:zawstydzona/y::-p:happy:

Ja też mam 2 paki tych podkładów belli.... i tak sobie myślę , czy na prześcieradło szpitalne nie warto by było położyć jakiś podkładzik, czy coś w rodzaju ceratki...aby nie pobrudzić? Czy tak wogóle się robi-co myslicie?

a co z wkładkami do stanika? Ja kupiłam canpolu jednorazowe....a na forum któryś dziwczyn co już urodziły wyczytałam , że są one niezbyt dobre bo niby lekko drapiące....a z wkładkami takimi z silikonu to jeszcze chyba poczekać...????

Hehe spokojnie Kamilala1 pociesz się tym że już Cię na niej niema ;-):-D
Do stanika wkładki używałam bella i też mam taki zamiar teraz, tych silikonowych nie używałam wcale:no::-)
A prześcieradła w moim szpitalu i tak zmieniają 2 razy dziennie więc żadnych podkładów do szpitala na prześcieradło nie kupuje :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry