• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

Lorien oprócz pieluch dla dziecka to trzeba mieć wszystko ze sobą:podpaski, majtki jednorazowe itd.Dla dziecka ubranka na wyjście.
Xmamuska i Xandii też mam stracha..:-(Będę się starać,żeby Natalka tego zbytnuo nie odczuła.

reklama
Lorien ale chyba wolałabym szpital w BB niż w Oświęcimiu, byle nie Eskulap w BB nie wiem jak jest w szpitalu ale z Eskulapa wypisują po dwóch dniach niezależnie w jakim się jest stanie.W Oświęcimiu po trzech jeśli nie ma przeszkód, a po cc po 8 dniach, pod względem opieki po porodzie i opieki nad noworodkami Oświęcim jest ok, jest też super pediatra no i pielęgniarki też ok.Tylko ten poród niebardzo mi się widzi, a nie rodzinny to już wcale by mi się tam nie widział.

Kurcze Skakanka dalej nie wiem. Ja planuję poród rodzinny. No i nie wiem dalej nic. Eskulap i Wojewódzki w BB odpada, ewentualnością jest Wyspiański. Albo ten Oświęcim. W zasadzie odległość do obu szpitali jest podobna, więc nie tym zamierzam się kierować przy wyborze. Eeeeeeee no, nie wiem, nie wiem. Jak masz jeszcze jakieś informacje to chętnie poczytam. :tak:

Tak naprawde to moge sie wypowiedziec tylko o Oswiecimiu, o tamtych slyszalam tylko z opowiadan, w Oswiecimiu jest jedna sala do rodzinnego ale ja pojade zobaczyc jeszcze szpital w Mikolowie za Tychami,ktory poleca mi moj lekarz,caly czas mie sie rozchodzi o to zzo:-)

Kobitki, czy wiecie coś na temat tego czy przy porodzie z cesarką może być tatuś dzidzi? Bo nastawiliśmy się z Maćkiem na poród rodzinny, a nie mam pojęcia czy w takiej sytuacji on może być obecny przy narodzinach dziecka :confused::unsure:

Monika ja wiem tylko ze w Niemczech moze byc tata przy cesarce,a jak moja siostra miala rok temu cesarke w Polsce to szwagier musial czekac na zewnatrz sali operacyjnej ale byl odrazu przy ubieraniu i badaniu dzidziusia i on przyniosl Weroniczke mojej siostrze

Monika, najlepiej zapytaj w wybranym szpitalu. wiem ze w warszawie można, przynajmniej w niektórych szpitalach. niektóree szpitale tez każą za to płacić (w "moim" wybranym kiedyś było 200 zł).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry