M
MariaOla
Gość
Jakby mój Jarek przeczytał o tym że Ela dotknęła główki, to o barabara mogę zapomnieć już do końca ciąży 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jakby mój Jarek przeczytał o tym że Ela dotknęła główki, to o barabara mogę zapomnieć już do końca ciąży![]()

ale Paweł sie wscieknie.

Jak sobie pomyślę o tym połogu o czym nie myślałam w tamtej ciąży bo najważniejsze wydawało mi się urodzić a potem to już będzie bajka
A tu tydzień dochodziłam do siebie tak mnie tyłek bolał,że szok, oczywiście inne dziewczyny śmigają po trzech dniach i myślałam,że tak będzie i ze mną;-)Więc pewnie tym razem będę przechodzić tak samo ale jakoś się już na to nastawię psychicznie choć na razie jakoś nie mogę się nad tym wszystkim skupić i nawet spakować, nie wiem co ze mną...
no i o moje nozki dba bym nie wygladala jak sarenka;-) bo przez to spojenie sie schylic nie moge pomojajac moj brzusio