Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

On się śmiał i mówił mi, że co ja się tak spieszę, a ja mu na to, że nie chcę mieć sytuacji, że wrócę z dzieckiem ze szpitala a łóżeczka jeszcze nie mam, bo on nie miał czasu lub pamięci by je z piwnicy wygrzebać
Ale w końcu się doczekałam. Uff
;-)
) i tacy chętni do współpracy
Już nam zapowiedziała, że będzie nas miała pod szczególnym nadzorem i jak tylko trafię do domu po porodzie to pomoże nam unormować laktację, nauczy jak i kiedy ściągać pokarm na zapas, a także jak przestawić dziecko na butelkę. A po moim powrocie jak z powrotem przestawić maluszka na cycka
No i oczywiście będzie doglądać dzieciątko i tatusia podczas mojego pobytu w szpitalu :-) Kobitka jest bardzo miła i świetnie się z nią rozmawia. Stwierdziła, że teraz możemy rozmawiać sobie o różnych sytuacjach, ale tak na prawdę będzie wszystko wiadomo jak się urodzi dziecko i się okaże, czy jest ono wymagające czy też nie no i jak będzie z tą moją laktacją
Ale nie mamy się martwić na zapas, ona nam pomoże 
A jeśli będziemy mieli teraz jakieś pytania to mamy do niej dzwonić
A co najważniejsze to za wizytę nie wzięła ani grosza, czym nas zaskoczyła