• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
A ja będę miała jutro torbę i na pewno się już spakuję :tak:

Umyłam niedawno żyrandol z kuchni, był bardzo brudny więc musiałam się na szorować i myślałam że rodzę, tak mi brzuch twardniał i zaczął boleć że szok:szok: Mama mnie zjeb... za przeproszeniem i kazała się położyć i odpoczywać a nie za porządki się brać :zawstydzona/y:

xmamuśka, już chciałam napisać " słuchaj mamy i się nie wygłupiaj" ale przypomniałam sobie, że ja dziś zabrałam się za przepierkę dywanu ( tylko kawałka, na którym zauważyłam plamę) , zastał mnie przy tym Krzychu i ja też dostałam zjeb...., :tak: :-D :-D :-D

hihihi, ja w zeszłym tygodniu cały dywan w sypialni uprałam:-D
jakos nie mysle o tym ze moje porządki mogą przyspieszyc poród. kiedy ma sie urodzic, wtedy się urodzi. jutro myje sciany w kuchni:-p

czesc dziewczyny, nie wiem czy na dobrym wątku u Was pisze bo wpadam tylko na chwilke .
Jestem siostra Maji25, ona dostala dzisiaj silnych skurczy i bóli brzucha i wieczorem mąz odwiózł ja do szpitala.
Teraz lekarze staraja sie powstrzymac te skurcze i oby im sie udało. Siostre zatrzymaja w szpitalu prawdopodobnie tydzien.Trzymajcie kciuki za Maje! :tak:

elfiko dobrze trafilas :-) rany julek informuj nas na bierzaco co sie dzieje!! dzieki za wiadomosc :-) oby wszystko bylo dobrze, jak bedzi eokazja przekaz Maji usciski od nas :-)

reklama
NO ładnie, a jednak Maja pojechała do szpitala :szok: rozmawiałysmy wieczorem na wątku o dolegliwościach, tam Maja pisała, że ma @ bóle, a ja starałam się ją uspokoić, że wiele z nas to ma i nic się nie dzieje :szok: Mam nadzieję, ze nie nabroiłam, że zbyt długo nie czekała przeze mnie :zawstydzona/y: :sick: :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry