• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
Elfiko jak możesz informuj nas na bieżąco co i jak z Mają :tak: A ty Maju nie wygłupiaj się :no: nie wyprzedzaj dziewczyn, nie twoja teraz kolej ;-) A tak serio trzymaj się wszystko będzie dobrze :tak:

Elfiko dziękujemy za informację o Maji. Przekaż jej proszę, że my tu za nią będziemy tęsknić i trzymamy za nią kciuki. Niech szybko wraca do domku, bo to nie pora jeszcze na nią. No chyba, że chce się załapać na to becikowe ;-):-D

cześć dziewczyny, bardzo dziekuje za pozdrowienia dla mojej siostry i napewno jej przekaże że sie o nia martwicie :tak:
dzisiaj będe do niej dzwonic wiec potem wpadne do Was napisac jak wyglada sytuacja :tak:
Pozdrawiam ELFIK

NO ładnie, a jednak Maja pojechała do szpitala :szok: rozmawiałysmy wieczorem na wątku o dolegliwościach, tam Maja pisała, że ma @ bóle, a ja starałam się ją uspokoić, że wiele z nas to ma i nic się nie dzieje :szok: Mam nadzieję, ze nie nabroiłam, że zbyt długo nie czekała przeze mnie :zawstydzona/y: :sick: :wściekła/y:
Nie masz sie czym zamartwiac MariaOla , Maja czekała poprostu na męza az wróci z pracy .Nie było jeszcze tak żle jak Adam wrócił z pracy, dopiero pod wieczór skurcze sie nasiliły i dlatego pojechali do szpitala :tak:
Ale juz jest dobrze, Maja napisała mi smska,że skurcze sie uspokoiły, czuje sie lepiej i teraz odpoczywa. Robią jej badania i podaja kroplówke.

:szok: Ranu chwile mnie nie bylo i takie wiesci. Majus odpoczywaj i nie wyglupiaj sie, przeciez Ty Styczniowka jestes. :-) Bedzie dobrze, trzymamy kciuki. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry