• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

Mojemu mezowi juz dwa razy sie snilo ze dzidzia jest juz z nami:-) I wiecie co ten moj chlop wymyslil:eek: ze bierze sobie wolne we wtorek 20 grudnia bo to wtedy wlasnie urodze:-D bo najwiecej dzieci rodzi sie w czasie pelni ksiezyca tutaj tak mowia,a teraz przypada na 20:laugh2: Taki ten moj mezulek zdolny:zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny ja też słyszałam że dużo dzieci rodzi się podczas pełni :tak::-):-)
Albo podczas wytęzonego wysiłku, zwłaszca podczas świątecznych porządków. Moja teściowa urodziła się 24.grudnia a termin był ma koniec chyba grudnia, a szwagier 26.grudnia. Teściowa mówiła że jak "przygotowywała" mieszkanie przed świetami musiała w ten sposób jakoś przybliżyć termin porodu...i co najważniejsze był szybki i łatwy - szwagier wrecz "wyskoczył" z niej...:-D

w ramach przyspieszania;-) bedzie wielkie sprzątanie:tak:
bo na razie sprzatnie jest podzielone, żeby przypadkiem nie przesadzić.

Ha 20 jest pelnia mowicie. No to fajnie. moze i ja sie na nia zalapie. :tak: Powiem Wam, ze teraz to juz bym chciala miec to wszystko za soba. Dzidzie w domu i juz miec spokoj. :tak:

reklama
Cześć dziewczyny niestety nie mam najlepszych wieści od Maji
Do piątku włącznie dostawała kroplówki powstrzymujące skurcze i wtedy czuła sie dobrze niestety te kroplówki powodowały,ze dzidziuś miał przyśpieszone tetno i lekarze zdecydowali o odstawieniu kroplówek .Maja miała zostac jeszcze troche na obserwacji i.... wytrzymała bez skurczy jeden dzień a w niedziele rano znowu sie zaczęło i znowu jej podpieli kroplówy . Teraz czekamy co będzie dalej. Dziecko wyrażnie chce juz wyjśc a liczy sie kazdy dzień bo Maja dopiero kończy 8 miesiac
Trzymajcie kciuki dziewczyny!
Maja kazała Wam podziękowac za słowa otuchy i serdecznie pozdrowic wiec przekazuje :tak:
Ja także pozdrawiam i uciekam bo mi córcia dom demoluje a mam juz na świeta posprzątane :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry