• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
Maju Kochana trzymaj się :tak: Trzymamy mocno kciuki za Ciebie i Twoją córeczkę :-) Na pewno wszystko będzie dobrze :tak:I prosze tu nam się w kolejkę nie wpychać, to że jesteś w ciąży nie znaczy że wszystko ci wolno ;-):-p:-D:-D

Maju my rowniez trzymamy kciuki. Zaciskaj nogi i nie wypuszczaj jeszcze malutkiej. Porozmawiaj z nia, moze Cie poslucha i posiedzi jeszcze troche w brzuszku. :tak:

Maju, słoneczko, jeszcze troche wytrzymaj!!!!

a ja jakos dziś się czuje nie najlepiej. Filip mi tak bardzo uciska na pęcherz i boli mnie cały dół brzucha. i wogóle mam jakies lekkie nudności:baffled:
i jeszcze jakas mała biegunka mnie dopadła:baffled: :baffled:
a maz za 3 godzinki wyjeżza i wróci w środe nad ranem... na szczescie to ostatni jego wyjazd w tym roku.
wczoraj nie pozwoliłąm się poseksowac, jak już wróci do domku, to wtedy się poddam:-D . teraz skoro wyjzdza na troszke, to wolałąm nie ryzykowac. szczególnie ze ostatnio jakos zaczął mi brzuch twardniec i pobolewac z dołu...

Jak mój bunio twardnieje, to się kładę na lewym boczku, oddycham spokojnie i głęboko i przechodzi po 15-30 min :-) więc już nawet nie biorę na to żadnych leków ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry