Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A czy miałyście taką "akcję" ustawiania się dziecka w kanał rodny...?
Ja kilka dni temu w nocy miałam. Mały całą noc szalał wprost, stukał dosłownie główka w dół. Troche mnie to uciskało, a nawet potem czułam pulsowanie , jak położyłam ręke na dole brzucha...ale bez skurczy.
Już myślałam, ze to będzie jakis poród (z uwagi na to , że juz drugi tydzień lekarz każe leżeć).....a dziecko już chyba z 2 miesiące jest główka w dół...
Zadzwoniłam do położnej rano i kazała mi leżeć i obserwowac czy jest gorzej czy ustępuje...no i ustąpiło. Powiedziała , ze to dziecko wstawiało się do kanału rodnego na stałe główką....
A ja myślałam , że już mi w domu wyskoczy....dobrze, że mam kanapę z eko-skóry :-):-):-) nie zaleję jej wodami.....

Myślę że niepotrzebnie się przejmujesz obcymi. To jest najzupełniej normalne. Na pewno i przy tobie często będzie ktoś bliski kto ci pomoże przy dziecku. Najważnieszy będzie dzidziuś a niedyspozycja w kroczu po 2 godzinach jest do przeżycia...Dziewczyny,
a czy nie obawiacie się pobytu w szpitalu po porodzie...bo ja chyba bardziej niż porodu....
chodzi mi o to , że taka ledwo żywa z pozszywanym kroczem, będę musiała karmić (pierwszy raz w życiu) , czuwać w nocy..., przewijać sama ...no i wszystko przy obcych ludziach, a najbardziej chodzi mi o tych odwiedzających inne pacjentki......
Dziewczyny,
a czy nie obawiacie się pobytu w szpitalu po porodzie...bo ja chyba bardziej niż porodu....
chodzi mi o to , że taka ledwo żywa z pozszywanym kroczem, będę musiała karmić (pierwszy raz w życiu) , czuwać w nocy..., przewijać sama ...no i wszystko przy obcych ludziach, a najbardziej chodzi mi o tych odwiedzających inne pacjentki......
Do dziewczyn z córeczkami, które już to przeszły- jak było z wami????
Tynka- w jakim szpitalu rodzisz???![]()
.