• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

A ja z innej beczki....to będzie pytanie z serii głupich:
Czy golicie się całkowicie do porodu, czy częściowo, czy olewacie to samodzielne golenie...?
No i nie wiem czy robic tą lewatywkę czy nie (położna gada ,ze nie ma po co niby)...tez można kupić jakiś zestaw w aptece i zrobic w domu...bo w szpitalu to chyba bym nie chciała, a wiem że tam gdzie chcę rodzić to jest ona dla tych co chcą....
I niewiadomo czy starczy mi czasu w domu na te zabiegi , bo może będę musiała lecieć do szpitala....

reklama
Kamilala jeśli o mnie chodzi to ja się jeszcze ogolę do porodu, a raczej podgolę, jeśli zdąrzę.
A lewatywkę, jak mi zaproponują to chcę w szpitalu :tak:

ja już sie obgoliłam, potem może tylko poprawię, wyszło ni prawie na zero:dry: (niestety trudno zrobić to zak jak sie chce nic nie widząc) ale lewatywka już w szpitalu. Nie wiadomo ile potrwa "to co trzeba" więc już wolę być pod kontrolą położnej.

ja krem depilujący zastosuję, ale chyba przed porodem...choc boję się , że nie zdążę lub zapomnę...
ta położna to gada mi, aby nie robić lewatywki i wyśmiała , jak powiedziałam , ze boję się potem, ze coś zrobię i po porodzie pierwszego wypróżnienia..., ze szwy popękają , a ona na to , ze nie popękają....
A w domu jak mi lewatywka przyśpieszy skurcze (bo słyszalam, że tak może być) ...i cholera urodze w samochodzie...?

Chyba juz zaczynam przeżywać.....:eek:

mnie ostatnio ogolił mąż. a konkretnie zrobił to maszynką do strzyżenia:-D
góre na 3mm, cały dół na zero. nawet mnie się spodobała taka obsuła, jemu jeszcze bardziej. teraz ciągle pyta kiedy znowu golimy:laugh2:
lewatywke kupiłam w aptece, ale nie wiem czy dam rady sama sobie ja zaaplikowac. a jakos mi głupio żeby maz mi to robił:baffled:

generalnie do porodu mam zamiar być ogolona na zero, ale tylko na dole, małą czuprynkę zostawiam, bo jakos głupio się czuję jak jesyem cąłkiem łysa:eek:

reklama
no tak całkiem łysa przy obcych...tez byłoby mi z tym dziwnie....
a ile dałaś za tą aptekarską lewatywkę? bo chyba tez będę ją próbowac zrobić...i na pewno bez męża..jesli się uda....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry