• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
Ja jak zdążę to dokupię tą lewatywkę w aptece chociaż w szpitalu w którym będę rodzić też uzywają takich małych
położna poradziła mi żeby mieć swoją w walizce bo czasem im zabraknie i robią taką wielką:szok:. Golenie też zostawiam położnej (już spakowałam 2 golarki jednorazówki bo też niby mają ale zdarza się ze zabraknie i wtedy golą zwykłą na żyletki).

[

generalnie do porodu mam zamiar być ogolona na zero, ale tylko na dole, małą czuprynkę zostawiam, bo jakos głupio się czuję jak jesyem cąłkiem łysa:eek:[/quote]

no to właśnie ja sobie ten przód załatwiłam prawie całkiem na łyso i teraz modlę się, żeby ta czuprynka jednak choć trochę odrosła, bo właśnie czuję się ździebko jakby łyso:baffled:

Ja kupilam tą lewatywke. To sie nazywa Enema i dalam za nią 5,70 w aptece. Ale kupiłam ja na zapas, gdyby w szpitalu zabraklo, bo nie ma mowy, zebym sama sobie ja zrobila w domu. Ja mam problem nawet z aplikacją czopków... :-D wiec moze niech to jednakz robi fachura.
Co do golenia, hm.. no podgalam sie tak czesto jak sie da i jak mi sie chce. Zeby w razie czego polozna miala jak najmniej pracy... moze bedzie milsza :confused: :-D :-D :tak: ;-) :-)

Mnie mąż już ogolił:-Dte dwa tyg temu co miałam już rodzić:eek::-Dteraz trzebaby poprawić, mam zostawioną fryzurkę.

A lewatywa wg mnie to dobry pomysł nawet jakby mi położna mówiła,że nie trzeba,choć w moim szpitalu trzeba, to bym sama sobie zrobiła dla własnego lepszego samopoczucia.

A mój mąż jak zwykle opanowany;-)ktoś w naszym związku musi być:-)oczywiście jak wstaję do wc w nocy z 10 razy:-)to czasem się pyta co się dzieje no i ostatnio nie pija alkoholu,wczoraj byli np znajomi, bo musi być na chodzie i nas zawieźć szczęśliwie do szpitala.
Śmiać mi się chciało wczoraj bo koleżanka powiedziała,że jak już urodzimy to cośtam...

Kurcze coś mne głowa boli....chyba przez tą zmianę pogody...

Fajnie,że Aph już wyszła, wszystkiego naj z okazji urodzin:-)

Aha, i Mariaola jak Ci odejdą wody nie musisz jechać na kogucie;-)chciałabyś,żeby to poszło tak szybko;-)

a no jasne, że bym chciała tak szybko :-D

Jarek się napije, niema to tamto ..... zresztą powtarzam mu, że zawieść może nas zawsze TAXI, ale proszę go by zachował taki stan trzeźwości, by go wpościli na oddział :-) Choć może na samą wieść "ZACZĘŁO SIĘ !!" od razu wytrzeźwieje :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry