Elżbietka
mother of two sons&angel
ja spałaszowałam śniadanko a teraz ciągle mam wrażenie , że jeszcze je zwymiotuję...
ja tez. siedze i sie nie ruszam w maire możliwosci.
i jest mi strasznie gorąco
chce juz urodzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja spałaszowałam śniadanko a teraz ciągle mam wrażenie , że jeszcze je zwymiotuję...
nie urodzę a potem się przerywa L4 i idzie na macierzyński ale w kadrach się boją???,że mi dadzą wypłatę bezprawnie czy co.
A od terminu porodu wziela sobie macierzynski w sumei starcila tylko 3 dni bo szybko urodzila 

tak mnie "nękają" co miesiąc telefonem zanim dostarczę jeszcze L4 czy na pewno dostarczę czy czasem nie wracam do pracy

tak kuźwa wracam 4go stycznia
Myślę,że to zasługa mojego dyra,który chodzi i plotkuje jaka jestem nieodpowiedzialna bo mam z nim na pieńku

No właśnie Tynkatak mnie "nękają" co miesiąc telefonem zanim dostarczę jeszcze L4 czy na pewno dostarczę czy czasem nie wracam do pracy
tak kuźwa wracam 4go stycznia
Myślę,że to zasługa mojego dyra,który chodzi i plotkuje jaka jestem nieodpowiedzialna bo mam z nim na pieńku
![]()