• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

Ela, teraz mnie tez boli tylko dół, a góra brzucha twardnieje bezboleśnie (dół nie).
Alejak w 34/35 tyg kazali mi brac leki to miałam skurcze przez cały brzuch...nie bolały za bardzo...tylko były nieprzyjemne, takie miałam uczucie ściśnięcia całego brzucha (dostałam leki i przeszły od razu-bo było za wcześnie jeszcze na rodzenie)....teraz takowych już nie mam

reklama
Wiecie co ja mam lub miałam wszystkie objawy przepowiadające poród (poza biegunką) i co i wielkie NIC nadal ani widu ani słychu żadnego porodu!!:wściekła/y: Ciekawe co jutro moja gin powie bo mam wizytę.

Dziewczyny chyba się u mnie zaczęło! Od 3 w nocy mam skurcze, nieregularne ale cały czas są i do tego biegunka, zobaczymy co z tego sie rozwinie. Dam znać którejś na komórkę a poza tym trzymajcie kciuki.

Fajny link:tak:ale ja chyba przenoszę:-D:-D:-D:-D;-)skurcze Braxtona_Hicksa to mam od 20t ciąży,rozwarcie mam od 2tyg takie samo na 2,5cm-dwa palce(przesadziłam z tymi 3cm;-))główka nisko ale nie wiem czy wstawiona, wody 8cm czyli w sam raz poniżej 5cm to jest małowodzie-bo poszłam sprawdzić czy mi nie wyciekają ale to widocznie ta zwiększona ilość śluzu.

reklama
Elma my tez trzymamy kciuki.
A co do oddychania i parcia, to j ate znie chodzilam do zadnej szkoly i polozna wszystko mi powiedziala co i jak. Napewno bedziesz wiedziala. :tak:
Podpowiem tylko jeszcze ze prze sie tak jak na kupe (dokladnie tak mi polozna powiedziala) i to dziala. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry