• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

Aph a mnie położna na szkole rodzenia mówiła, ze nie jak na kupę, bo wtedy jest większe ryzyko hemoroidów, tylko żeby przeć jak na kupę, ale w połowie jakby na brzuch. W każdym razie mam to wypróbowane.
Ciekawe tylko czy będę o tym pamiętała... ;-)

reklama
Ja tam nie pamiętałam. :-p normlnie podczas parcia pogubiłam się, zaczęłam panikować i polożna zagroziła, że jak się nie uspokoję i nie skupię to mi normalnie w tylek przywali :-D nie bardzo wiem, gdzie ona musialaby walić - wszystko miałam tak obolałe, że i tak bym nie poczuła- ale doprowadziła mnie troche do porządku:tak:

Kurka jakby wszystko ucichło!!!:wściekła/y: Może po badaniu o 16 - tej rozkręci się na dobre. Idę się trochę kimnąć bo padnięta jestem po bezsennej nocy.:zawstydzona/y:

no dziewczyny, wydaje mi się ze za chwilę to na poważnie będziemy zaczynały rodzić. w końcu nasz miesiąć zaczął się na dobre :tak:
a w liscie urodzonych - chłopaki górą!

Qrcze .... ostatnio śniło mie się, że rodziłam. Koło mie stał Jarek i powtarzał "Tylko na mnie nie krzycz, dasz radę" ;-) A ja jakoś nie mogłam urodzić i taka obolała i zdesprowana się darłam " A na **** mi to było !" :-D

Aph a mnie położna na szkole rodzenia mówiła, ze nie jak na kupę, bo wtedy jest większe ryzyko hemoroidów, tylko żeby przeć jak na kupę, ale w połowie jakby na brzuch. W każdym razie mam to wypróbowane.
Ciekawe tylko czy będę o tym pamiętała... ;-)

Jezu , to ja nie umiem tak przeć...:-(
mi tez mówili w szkole, że jak na kupę....ale istotnie, słyszłam, ze wtedy mogą wyjść hemoroidy.

Qrcze .... ostatnio śniło mie się, że rodziłam. Koło mie stał Jarek i powtarzał "Tylko na mnie nie krzycz, dasz radę" ;-) A ja jakoś nie mogłam urodzić i taka obolała i zdesprowana się darłam " A na **** mi to było !" :-D

Mariolu po to ci to było, byś mogła mieć swojego Jeremiego w rękach i go tulić i całować;-)

reklama
Wlasnie sobie podczytalam watek o porodach grudniowek i JA CHCE JUUUZ!!! mam dosc czekania, i nadziei ze skorcze ktore mnie wlasnie znowu mecza wreszcie sie nasila i cos sie zacznie dziac. Zwariuje normalnie. Mezulo sobie smacznie spi a ja sobie podczytuje i co chwila sie prostuje bo kolejny skurczyk ktory znowu nie chce dojsc do dolu brzucha, poza tym cholerne uplawy sie robia coraz bardziej obfite :/ i znowu mi niedobrze bez powodu, zaraz pewnie wyjde z pokoju na siusiu poczuje jakis dziwny zapach i znowu rozmowa z kibelkiem twarza w ''twarz''

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry