• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
Hemoroidy to najgorszy ból jaki moze być. Chyba jeszcze gorszy niz poród. Ja miałam koszmarny poród a woę rodzić jeszcze 100 razy niż mieć homoroidy. Parłam bardzo krótko bo 2 razy i Maryska wylazła ale razem z nią inne gadżety wyleciały. Dziewczyny róbcie wszystko zeby tylko one nie wylazły bo to jets koszmar nad koszmary!!!!! One się wchłoną co prawda - u mnie po tydoniu było juz nośnie ale pierwsze dni to było coś starsznego!!!!!!!!

No właśnie Głuszek co robić?chyba prosić o cesarkę;-)ja też miałam okropne i już nawet nie boję się tego porodu tylko właśnie co będzie po i znów ten tydzień boleści,zwłaszcza nocy, przy porodzie nie ryczałam a przy tych hemoroidach normalnie miałąm załamkę buuu:no:

A na odejście wód bym nie czekała bo nie wiem czy bym się doczekała...nie wiem czy to takie dobre zalecenie bo jak Mariaola pisała ponoć tylko u 15% kobiet odchodzą same..

a nie da się jakoś zakorkować, by nie wylazły :-D :laugh2: :-D

też się nad tym zastanawialiśmy z mężem ostatnio:-D
i padła propozycja żeby załadowac do dupki taką drewnianą okrągłą ucieraczkę do ciasta:-D

coś takiego, tylko że ta gałka cała okrągła :-D
img.php

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry