• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

W oczekiwaniu na... PORÓD

reklama
Witam was wszystkie w Nowym Roku i życzę dużo szczęścia i szybkiego bezbolesnego rozwiązania ;-)

W moim szpitalu golą na zero i dają lewatywkę bez względu na to czy jest to cc czy naturalny poród. Ja sama w domu postaram się podgolić, żeby nie było mi wstyd :zawstydzona/y:, a lewatywy nie będę sobie aplikować, poczekam na tą w szpitalu.

Monika tak najlepiej, oglić się a lewatywka w szpitalu. Chociaz ja nie wiem, czy będę potrzebować, bo gonię do kibla co 3 godziny z kupką :tak:

Ja w szpitalu to nie będę chciała lewatywki....mam taką domową , ale jak będę miała jak ty Lorien to i tej domowej nie będę robić (dodam, że moja położna nie przekonuje do lewatywy)....

Lorien, ty to będziesz chyba następna (po objawach i suwaczku sądząc)...czy temu kibelkowaniu towarzyszą takie objawy jak lekki jakby ból żołądka, no i takie dziwne samopoczucie...adrenalina?....lekki ból głowy? Nudności?

Bo ja dzisiaj i wczoraj wieczorem i w nocy właśnie tak się dziwnie czuję...jakbym był na jakimś haju....i do tego przygoda kibelkowa (ale aż tak bardzo nie nasilona) ..a wcześniej miałam z tym problemy. Nudności , ale bez wymiotów jak na razie....i brzuszek twardniejący....

Kamilala chyba nie. Po prostu chodzę często i już. Kłopotów z żołądkiem nie stwierdziłam.
No i myślę, że po lewatywie to chyba wszystko od razu wyleci i bedzie spokój

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry