reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

A no i najważniejsze: NIE MUSISZ niczego nikomu tłumaczyć ☺️ jak ktoś ma w sobie trochę przyzwoitości to nie zadaje takich pytań o przyczyny niepowodzeń jeśli ktoś sam nie chce tego powiedzieć
Teoretycznie tak. I jak dookoła ludzie biorą ślub, ogłaszają że np. nie piją na imprezie bo się starają czy coś to nie wypytuje ale w drugą stronę wszyscy. Bo w rodzinie jestem ewenementem. Wiesz, rozwódka, drugi ślub to przecież każdy mi daje złote rady, bo ja taka jestem niezaradna, mężowi pierwszemu kazałam odejść, co by było że mną i dzieckiem jakbym drugi mnie nie wziął. Jakbym wcale nie pracowała i nie utrzymywała się sama przez wiele lat, jakbym była jakaś upośledzona bo bez męża. Więc jak ułożyłam sobie życie (oczywscie jak byłam sama nikt mi nie pomagał) to teraz wszyscy mają złote rady. Puszczam to mimo uszu ale czasem mam wrażenie, że rodzina to jak natrętny komar, niby niegroźny, bo lekko poswędzi a więcej hałasu jak samego strachu, ale i tak denerwuje.

reklama
Mnie jeszcze o dziwo potrafi kilka miesiecy pod rzad bolec jeden jajnik, wcale nie jest tak, ze na zmiane i zastanawialam sie czy faktycznie jeden wiecej i czesciej produkuje i zeby az tak wiecej?
Ostatnio nawet o tym pisałyśmy, wiele kobiet ma jeden jajnik dominujący i częściej owulacje właśnie z tego jajnika. :)

Dzień dobry miłym paniom ☕️, ja już zaczęłam dziś dlugi weekend, trochę z przymusu, bo mam takiego oto słodziaka pod opieką, więc wziełam dzień urlopu, dlatego że ostatnie dwa dni źle zniosła naszą nieobecność..
1000141570.jpg

reklama
do mnie wczoraj przyszla ostatnia paczka z tabletkami, doszlo q10, inozytol i testy pink, bo stacjonarnie tylko 25 widzialam, wiec za jedna przesylka wrzucilam 4 dziesiatki do koszyka 😂 segregator na tabletki z temu juz lezy, od wrzesnia bede dzielnie pakowala raz w tygodniu zestaw 😂

Do góry