Pierwszy raz z Tosią zbieramy 1 % podatku. W zeszłym roku byłam jeszcze zbyt zagubiona w tym wszystkim co się działo w naszym życiu

Lekarze, rehabilitację, hospicjum, załatwianie miliona dokumentów.... I odpuściliśmy fundację i 1 %.
Ale w tym roku ruszamy do działa z pełną parą!

Cały czas potrzebujemy wsparcia, a rozliczenia z PITów mogą nam bardzo pomóc. Już o tym wspominałam. Właśnie teraz większość z Nas rozlicza swoje PITY. Dlatego bardzo proszę żebyście pamiętały o Tosi

wspominały o Niej koleżankom, rodzinie - gdzie się da

Dostałyśmy z Fundacji dostęp do darmowego programu Pitax, gdzie można się rozliczyć i tak już są wpisane dane Tosi.
Poza tym, czekam na dodruk ulotek i wizytówek Tosi. Jeżeli macie komu rozdać, albo dostałyście ostatnio za mało, napiszcie do mnie, a wyślę do Was. 🗞

Jestem Was bardzo wdzięczna za pomoc i wsparcie. To forum jest dla mnie wyjątkowym miejscem, jesteście ze mną od tego 20 (!) miesięcy

ponad półtora roku zawiłej, pełnej zaskoczeń - drogi od ciąży po dziś dzień.
Nie raz już mi pomogłyście, poznałam cudowne osoby, cały czas mnie wspieracie. Mnie i Tosie

dziękuję Wam za wszystko

❤❤❤❤❤
Za pośrednictwem: Fundacja
www.pitax.pl
❤❤❤❤❤
P. S. Z Tosią od tygodnia jest słabo... Ma pleśniawki, mało je... Nie wiem dlaczego bardzo spadła Jej Saturacja, często dostaje tlen, bo sinieje jak śpi. Poza tym miałyśmy prześwietlenie kręgów szyjnych ( ze względu na turnus Medeka) i okazało się, że ma zrośniętych kilka kręgów. Wizytę u lekarza mamy na początku marca. Skonsultuje się też z osobami z turnusu--czy w takim stanie Tosia w ogóle może ćwiczyć Medeka....

Na razie wszystkie zajęcia mamy odwołane.