Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lidkuś, jasne że sterydami karmimy ;-) Chcemy utuczyć na małe Pudzianki, hahahaha. Mateuszek na pewno waży mniej niż 12 kilo, gdyż jest znacznie lżejszy od Misiaka
Ło Matko to ja chyba glodze swoje dziecko na ostatnim wazeniu wyszko 8200 g wiec Maja w porownanu ze swoimi rowiesnikami to drobinka (nie tak jak mama )
Byliśmy dzisiaj na szczepieniu. Mateusz wazy 10.700 waga jak najbardziej prawidłowa, zdaniem pani lekarz. Mój kręgosłup wcale się nie domaga aby wazyl w tym wieku więcej.
Mateusz był bardzo dzielny. Byłam z niego bardzo dumna.
A mierzy na ugietych nóżkach 80 cm ( bo nie chciał stanąć sam przy ścianie i trzymał się kurczowo mojej bluzki).
To Kubus jako forumowy wczesniak pobija wszystkich....14 kg i 90 cm Kupujemy ubranka na 92, moj maz ma 190cm wzrotu wiec synek idzie w taty slady... stopka jak tu juz pisano 23 a tata 45 - 46, i mam takich dwoch chlopow gigantow :-) Tylko moj maz jest wysoki i szczuply a moj najukochanszy syneczek jest wysoki i grubszy, nie jest otyly no ale zaokraglonka wszedzie widac Bylismy wczoraj na szczepieniu wiec dane jak najbardziej aktualne i pai doktor powiedziala ze Kubus to wyglada na 2 lataka a nie na roczniaka.... najwazniejsze aby bylo zdrow, a reszta to nic
Anek jak zobaczyłam Twój post to szacowałam ze Kubuś wazy jakieś 13kg a tu szok aż 14kg i 90cm.Ale widać na zdjęciach tą wysokość i wagę.
A tak ja pisałaś aby Kubuś był zdrowiutki tego mu najbardziej życzę zdrówka zdrówka.