reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
to i tak ładnie Jagódka waży.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
A wiecie,że tu się mówi iż do cm roczkowych dodaje się 100cm i wychodzi wzrost jaki dziecko będzie miało jak już całkiem wyrośnie ciekawe czy to prawda.Wychodzi,że Victor będzie miał tyle co tatuś czyli 1.85
Rybcia_21
vici aż muszę moją książeczkę zdrowia poszukać i sprawdzić czy to prawda.
Rybcia_21
vici kochaniutka to jest prawda z tą wysokością z roczku +100cm.
Ja sprawdziłam w mojej książeczce zdrowia i jak miałam rok miałam 82cm a teraz mam 182cm
Ja sprawdziłam w mojej książeczce zdrowia i jak miałam rok miałam 82cm a teraz mam 182cm
Rybcia_21
Joaśka ja jestem od mojej mamy wyższa o jakieś 15cm.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Ja też jestem wyższa od mamy:-)
matko jedyna, same koszykarki u nas w kwietniówkach.
A ja nie wiem ile Mateusz ma wzrostu, bo na ugiętych nóżkach miał 80 cm jak go pani mierzyła. Oj, u nas ma za kim być wysoki, i z jednej i drugiej strony.Po pradziadkach. Bo my tacy normalni jesteśmy;-) . Ja 168 a Michu 172.
A ja nie wiem ile Mateusz ma wzrostu, bo na ugiętych nóżkach miał 80 cm jak go pani mierzyła. Oj, u nas ma za kim być wysoki, i z jednej i drugiej strony.Po pradziadkach. Bo my tacy normalni jesteśmy;-) . Ja 168 a Michu 172.
reklama
wiecie,że tu się mówi iż do cm roczkowych dodaje się 100cm i wychodzi wzrost jaki dziecko będzie miało jak już całkiem wyrośnie
Jeśli faktycznie tak będzie to Karolcia też będzie dość wysoka bo jak miała roczek to mniej więcej miała wzrostu 73 cm :-) ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć
ciekawe ile ja miałam wzrostu jak miałam roczek też muszę poszukać w książeczce
Co do wagi to Karolcia miesiąc temu ważyła 8900 a teraz
wiem.Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 810
- Wyświetleń
- 88 tys
Podziel się: