reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga w ciązy

reklama
No to waga u gin jest popsuta.Zawyza 2kg;-)Moja gin miala wage co zanizala a teraz zmienila i wcale nie podoba mi sie to;-)

Jak to fajnie brzmi-to waga zawyża:tak:
U mojej też się chyba popsuła bo +3 :szok: wierzyć się nie chce ,żeby tak od słodyczy przytyć:))

mój bilans od początku to już +10kg (zaczynałam z 60 a było tydzień temu 69.5) - na razie waga identyczna jak przy Natalii, czyli jeszcze czeka mnie pewnie min. +6

Ja po wczorajszym ważeniu u gina (73 kg) jestem na plusie od początku ciąży 9 kg. Nie jest w sumie źle. Powinnam dobić do 80, ale raczej nie przekroczę, jak pierwotnie przewidywałam;-)

no to już ważę 80 kg, a u gin byłam 23 kwietnia to ważyłam 1 kg mniej, a zważywszy, że był weekedn majowy i miałam urodziny synka, to kg to nie taka tragedia, zobaczymy do 21 maja ile u gin na wadze będzie, u niej zawsze mniej waże niż w domu, to też mnie dodatkowo pociesza i może też was pocieszy, bo chyba jestem z was najgrubsza:confused::confused:

bejbi a ja?! :-D u mnie 81, ale sobie tłumaczę, że to moje świetne cyce tyle ważą, nie tyłek :sorry2: mąż zadowolony..

reklama
Moja waga startowa 54-55kg, teraz w 27.tyg. mam 10 na plusie, czyli ważę między 64,7 a 65,2kg... boję się, że w tym ostatnim trymestrze, który właśnie się rozpoczął przybiorę najwięcej, bo woda zacznie się zbierać :/ wiem, że to różnie bywa i na ogół ten III trymestr jest lepszy od drugiego, tyje się mniej,a na koniec ciąży można nawet schudnąć, ale to chyba mnie nie dotyczy...

Do góry