reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

miłego dnia tak niedzielnie:tak:
pandorko współczuję że tak paskudnie Cie męczy i oby szybko odpuściło i żebyś mogła cieszyć się tylko z dobrych stron tego cudnego stanu:tak::tak:
Lapisku to fajnie że tak super się czujesz:tak:
Eschenbach i bardzo dobrze że tak Cię nosi bo równowaga w przyrodzie być musi i nie mogą się po ziemi pałetąć się same kury domowe:-D:-D
Monika3 no wiesz pomarzyć dobra rzecz z rzeczywistość swoją drogą :dry: choc kto tam wie co jeszcze życie przyniesie:tak:

reklama
Witam w nowym tygodniu!

Jeszcze tylko 5 ni i zaczynam urlop :tak:. Ciezki tydzien mnie czeka: musze nas spakowac:szok:

Puchatka no tak... rownowaga w przyrodzie :-D

Pandorka a jak dzis samopoczucie??

Lapis to pora wybrac sie na zakupy ;-)

tyle dobrych wieści mnie tutaj ominęło, więc nadganiam zaległości :

Pandorko, Lapisku, Ivi... wielkie gratulacje dla przyszłych mamuś i czekam na kolejne sukcesy II kreseczek .....

a ja ju z od 1 lipca legalnie wyleguje sie w domku czyli zaczęłam zwolnienie, upały to nie jest dobra pora aby chodzic do pracy w ciąży i siedziec w biurze, więc czyste lenistwo ......:tak: Kacper ma tez w lipcu zamkniete przedszkole, więc nie musi korzystac z zastęczego, więc teraz jesteśmy razem na wakacjach, a w sierpniu on wraca do przedszkola a ja odpoczne sobie po wakacjach z synkiem :tak: na początku lipca był 5 dni u dziadków na wakacjach, wiec tez było super, czasu brakował na wszystkie plany, i zaczęłam się zastanawiac, jak sie wyrabiałam z pracą, domem i Kacprem wcześniej ????? :tak: teraz na 4 dni przyjeżdza siostra z malenstwem, potem ja wybieram sie na wieś do rodziców :tak: czyli relaks na całego - mału skorzysta z pogody i baseniku, podwórka a ja poczytam książęczke w cieniu pod drzewkiem :tak: obiadek mamusia pod pod nosek wiec pełen relaks :tak: a w tym czasie M pomaluje resztę mieszkanka i mam nadzieję, do konca sierpnia uporac sie z wszelkimi przygotowaniami chatki ikącika dla maleństwa, a we wrześniu juz tylko oczekiwac ......:tak::-D:tak:

a maleństwo rosnie, rozpycha sie coraz mocniej, nawet upały mu nie przeszkadzają :tak: choc na szczęście rozpycha sie na zewnątrz i wnętrzności zostawia w spokoju :tak::-D:tak:

miłego dzionka ..... :cool2::cool2::cool2: a zapowiada się kolejny ciepły dzionek, choć chyba bardziej duszny niz gorący ... bo słoneczko gdzieś za chmurkami :cool2:

Jarzębinko wczoraj o Tobie myslałam!! co u was, jak się czujesz.. A jak synek na pojawienie się nowego maleństwa w domu?

Pandorka a jak dzis samopoczucie??

Do bani! Na prawdę! :angry::wściekła/y::baffled:
Idę jeszcze raz dzisiaj do lekarza, bo coś trzeba z tym zrobić
do tego bola mnie płuca strasznie! I teraz nie wiem, czy to od wymiotowania, czy raczej od tego że byłam taka głupia i w upały moczyłam sobie dupkę w wannie prawie zimnej wody przy otwartym oknie w łazience
.:angry:

pandorko - w żyganka trzeba się cieszyć :-Dmi już na szczęście przeszło dla śmiesznie wyglądało jak przytulając WC miałam uśmiech od ucha do ucha :-D:-D:-D
a płuca lepiej sprawdzić:tak:

siedziałam w domku :)
potem byłam na wlasnym weselu, na któym też zaliczałam żyganko...
ogólnie od 2 tygodni nie wymiotowałam, tylk omnie mdli jeśli nieregularnie jem :tak:

a Ty w domku siedzisz?

od piątku siedzę/leżę w domku :baffled:
byłam u doktorka i kochany przepisał mi coś przeciw wymiotom
-zobaczymy czy podziała.
Co do płuc, to są czyściutkie, ale zdębiałam, kiedy doktorek powiedział mi, że mam ogromne wręcz siniaki na plecach i to po obu stronach takie same :sorry2:
-chyba za dużo leżałam
:-D:-D:-D
Wynik: jutro wracam do pracy :dry:

reklama
Do góry