reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Ciągle (nie)dziękuję :-p Zawijam kiecę i lecę :-D Muszę przecież jeszcze dojechać, a łopatka ciągle napi...... Odezwę się na pewno :-D
A Wy mocnooo trzymajcie kciukaski :-)

reklama
Dzięki Kejt82 za poradę:)napewno skorzystam:) Aniuforever! ciesz się z tego co masz..bo jak byś miała takie duże jak my to byś tylko narzekała;) fakt,że taki biust ładnie wygląda..ale jak plecy bolą..;)

70 E-F ? Kobito jakie Ty musisz mieć "branie" :-p Ja nie mam najmniejszych ale jeden rozmiar mi urosły...

to wcale nie jest jakiś wielki biust. Zawsze nosiłam magiczne 75B, ale jak w końcu dorwałam się do tego jak dobiera sie staniki, okazało się ze mam 70DD :).
Dzisiaj nawet kupiłam 70F, i nie powiem, zebym miała duzy biust. tylko ,ze w końcu mam dobrze dobrany stanik. Warto o tym po czytac, pewnie wiekszośc z was ma duzo wieksze mieseczki niż nosi na codzień stanik!!!!!!!

No to się melduję :-D Pięknie dziękuję za kciuki :rofl:

Moja Fasolka ma 2,4 cm (widziałam jak się poruszyła - troszkę jak dżdżownica:-p) Serduszko bije 175 razy na minutę i oglądałam ją nawet w 3D :rofl::rofl::rofl: Mam dwie fotki - jedna zwykła i jedna 3D (wrzucę do naszego "albumu"). Termin mi zmienił na 9 lutego. i w ogóle jestem przeszczęśliwa. 30 lipca idę na USG genetyczne. Mam dostać na płytce więc wtedy się pochwalę filmikiem :-D

double_aga witamy w klubie :-D

shingle super!!!!
Jak umieścisz to sobie oglądnę te fotki z wielką przyjemnością bo my w tej ciąży to jakoś tak podobnie jesteśmy i będę miała trochę wyobrażenie jak ten mój dzidziuś wygląda. Ja usg genetyczne będę miała 3 sierpnia i im bliżej tym trudniej mi się czeka;-)

a co do tego 2 trymestru to w mojej ksiazce o ciazy, ktora dostalam od M jest napisane ze 14 albo 15 (z tego co pmietam) tydzien jest poczatkiem 2 trymestru...
wiec juz sama nie wiem:dry:

Ehhh ja zawsze myślałam, że po 12 tc zaczyna się drugi trymestr, ale hehe już sama się pogubiłam:-p

Dziewczyny dużo Wam urosły piersi?! ja sie strasznie tego zjawiska hehe;) boję..bo ja juz przed ciąża nosiłam rozmiar 70 E-F..także nie chciałabym już miec większych a dodam że waże 55kg i jestem malutka 1,63 i sie boje ,że zamiast brzuszka bede miała za dużo na górze..lekarz mi powiedział,że nie koniecznie muszą się powiększyc ale mnie strasznie bolą.,nie mogę nawet na nich leżec i sa strasznie twarde!:-(

Ja zawsze miałam A, a teraz mam już B, a zobaczymy jak będzie dalej:-)

to ja się również dołączam do Was lutóweczki :) mój termin to 20 luty, więc jeszcze trochę przed nami :)))

Witaj wśród nas i gratuluję:-) już jesteś dopisana na liście:-)

No to się melduję :-D Pięknie dziękuję za kciuki :rofl:

Moja Fasolka ma 2,4 cm (widziałam jak się poruszyła - troszkę jak dżdżownica:-p) Serduszko bije 175 razy na minutę i oglądałam ją nawet w 3D :rofl::rofl::rofl: Mam dwie fotki - jedna zwykła i jedna 3D (wrzucę do naszego "albumu"). Termin mi zmienił na 9 lutego. i w ogóle jestem przeszczęśliwa. 30 lipca idę na USG genetyczne. Mam dostać na płytce więc wtedy się pochwalę filmikiem :-D

shingle super, że Maleństwo rośnie:-) no i wszystko w porządku:-) i widziałam foteczki przecudowne:-D

reklama
Pytałam L o ten początek drugiego trymestru i powiedział mi że są różne teorie. Pierwsza mówi że pierwszy trymestr kończy się w 12 tc - w tym momencie są już wykształcone wszystkie narządy i maleństwo od tego momentu już tylko rośnie. (mój ginek stosuje tą teorię). Druga mówi że drugi trymestr zaczyna się w 14 tc i to jest metoda czysto matematyczna. :-)

Do góry