reklama
olenka12345
Fanka BB :)
Dzięki Kejt82 za poradę
napewno skorzystam
Aniuforever! ciesz się z tego co masz..bo jak byś miała takie duże jak my to byś tylko narzekała
fakt,że taki biust ładnie wygląda..ale jak plecy bolą..
olenka12345
Shingle juz nas nadgarstki bolą
ale jeszcze damy radę potrzymac do Twojego powrotu
Powodzenia!!

:-)
_Pysia_
to wcale nie jest jakiś wielki biust. Zawsze nosiłam magiczne 75B, ale jak w końcu dorwałam się do tego jak dobiera sie staniki, okazało się ze mam 70DD
Dzisiaj nawet kupiłam 70F, i nie powiem, zebym miała duzy biust. tylko ,ze w końcu mam dobrze dobrany stanik. Warto o tym po czytac, pewnie wiekszośc z was ma duzo wieksze mieseczki niż nosi na codzień stanik!!!!!!!
double_aga
to ja się również dołączam do Was lutóweczki
mój termin to 20 luty, więc jeszcze trochę przed nami
))
No to się melduję
Pięknie dziękuję za kciuki 
Moja Fasolka ma 2,4 cm (widziałam jak się poruszyła - troszkę jak dżdżownica
) Serduszko bije 175 razy na minutę i oglądałam ją nawet w 3D 

Mam dwie fotki - jedna zwykła i jedna 3D (wrzucę do naszego "albumu"). Termin mi zmienił na 9 lutego. i w ogóle jestem przeszczęśliwa. 30 lipca idę na USG genetyczne. Mam dostać na płytce więc wtedy się pochwalę filmikiem 
double_aga witamy w klubie

Moja Fasolka ma 2,4 cm (widziałam jak się poruszyła - troszkę jak dżdżownica

double_aga witamy w klubie

AniaForever
Polinezja i Jamajka
shingle super!!!!
Jak umieścisz to sobie oglądnę te fotki z wielką przyjemnością bo my w tej ciąży to jakoś tak podobnie jesteśmy i będę miała trochę wyobrażenie jak ten mój dzidziuś wygląda. Ja usg genetyczne będę miała 3 sierpnia i im bliżej tym trudniej mi się czeka;-)
Jak umieścisz to sobie oglądnę te fotki z wielką przyjemnością bo my w tej ciąży to jakoś tak podobnie jesteśmy i będę miała trochę wyobrażenie jak ten mój dzidziuś wygląda. Ja usg genetyczne będę miała 3 sierpnia i im bliżej tym trudniej mi się czeka;-)
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
a co do tego 2 trymestru to w mojej ksiazce o ciazy, ktora dostalam od M jest napisane ze 14 albo 15 (z tego co pmietam) tydzien jest poczatkiem 2 trymestru...
wiec juz sama nie wiem![]()
Ehhh ja zawsze myślałam, że po 12 tc zaczyna się drugi trymestr, ale hehe już sama się pogubiłam

Dziewczyny dużo Wam urosły piersi?! ja sie strasznie tego zjawiska heheboję..bo ja juz przed ciąża nosiłam rozmiar 70 E-F..także nie chciałabym już miec większych a dodam że waże 55kg i jestem malutka 1,63 i sie boje ,że zamiast brzuszka bede miała za dużo na górze..lekarz mi powiedział,że nie koniecznie muszą się powiększyc ale mnie strasznie bolą.,nie mogę nawet na nich leżec i sa strasznie twarde!:-(
Ja zawsze miałam A, a teraz mam już B, a zobaczymy jak będzie dalej:-)
to ja się również dołączam do Was lutóweczkimój termin to 20 luty, więc jeszcze trochę przed nami
))
Witaj wśród nas i gratuluję:-) już jesteś dopisana na liście:-)
No to się meldujęPięknie dziękuję za kciuki
Moja Fasolka ma 2,4 cm (widziałam jak się poruszyła - troszkę jak dżdżownica) Serduszko bije 175 razy na minutę i oglądałam ją nawet w 3D
Mam dwie fotki - jedna zwykła i jedna 3D (wrzucę do naszego "albumu"). Termin mi zmienił na 9 lutego. i w ogóle jestem przeszczęśliwa. 30 lipca idę na USG genetyczne. Mam dostać na płytce więc wtedy się pochwalę filmikiem
shingle super, że Maleństwo rośnie:-) no i wszystko w porządku:-) i widziałam foteczki przecudowne

reklama
Pytałam L o ten początek drugiego trymestru i powiedział mi że są różne teorie. Pierwsza mówi że pierwszy trymestr kończy się w 12 tc - w tym momencie są już wykształcone wszystkie narządy i maleństwo od tego momentu już tylko rośnie. (mój ginek stosuje tą teorię). Druga mówi że drugi trymestr zaczyna się w 14 tc i to jest metoda czysto matematyczna. :-)