reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

zycze Wam bezpiecznej podrozy i fanatstycznego wypoczynku!!!!!!! no i wracaj do nas szybko!!! :tak::tak::tak:
Dziękujemy! Termin powrotu 11.08 :) Będę z Wami myślami, a jak wróce to wszystko opiszę!

Ello dziewczyny,
z duma i radością dołączam do lutówek 2010. Termin mam na 1 luty, a wczorajsze usg wykazało że najprawdopodobniej będzie chłopiec , który do tej pory rozwija się jak najbardziej prawidłowo. Na dolegliwości ciązowe nie narzekam ale brzuch mam jak w piątym miesiącu hehehe, taka już moja uroda :p z pierwszym maluchem miałam tak samo- przytyłam momentalnie.
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie :)
Gratulujemy syna! Cieszymy się, że dołączyłaś do nas! Życzę samych miłych chwil i spokojnej ciąży!

Najeli ale Ci dooooobrze ! Chorwacja mmmmmmmmmm :-) Ale Ci zazdroszczę ! Baw się dobrze !
Przywiozę Wam trochę słońca , abyście poczuły odrobinkę wakacji... :)

Witam nowe osoby,
strasznie duszno dzisiaj i niestety jadąc do pracy rano prawie zemdlałam, tak mi się zrobiło słabo, mam chyba jeszcze za mały brzuszek aby ktoś ustąpił mi miejsca
Rossa, uważaj na siebie!!!!!

reklama
Witam nowe osoby,
strasznie duszno dzisiaj i niestety jadąc do pracy rano prawie zemdlałam, tak mi się zrobiło słabo, mam chyba jeszcze za mały brzuszek aby ktoś ustąpił mi miejsca
Kochana ja w dziewiątym miesiącu juz z doskonale widocznym brzuchem jeździłąm tramwajami autobusami i wszyscy mieli w nosie że może mi slabo a to był środek lata. A najgorsi są faceci niczego nie widza a raczej ich to nie rusza. Aż głupio mi było jak starsze kobiety dwa razy mi miejsca ustępowały a panowie siedzieli. Cóz takie społeczeństwo.

Dziękujemy! Termin powrotu 11.08 :) Będę z Wami myślami, a jak wróce to wszystko opiszę!

Gratulujemy syna! Cieszymy się, że dołączyłaś do nas! Życzę samych miłych chwil i spokojnej ciąży!

Przywiozę Wam trochę słońca , abyście poczuły odrobinkę wakacji... :)

Rossa, uważaj na siebie!!!!!
Najeli wypoczywaj na zdrowie kochana pięknie wyglądałaś w dniu ślubu.

Witam nowe osoby,

ojj wiem co to znaczy ... czasami nawet w miejscu ustac nieidzie , najechetniej by sie człowiek położył a jak nie ma nawet gdzie usiasc ? doskonale Cie rozumiem i zycze żeby jak najszybciej zaczęto ustępowac Ci miejsca . Ja naszczescie juz nie mam takiego probloemu , bo zrezygnowałam z pracy wiec nie tłuke sie nigdzie .. ale za tydzien czeka mnie 12 godzinna podróż .. nie wiem jak to przeżyję ..

Powiem Wam że nawet gotowanie mi dzisiaj nie wychodzi:angry: Na sam zapach obiadkowych zapachów mi niedobrze:baffled: Zapowiada się dzisiaj dla mnie kiepski dzień:-( Mam nadzieję że chociaż Wy będziecie miały dzisiaj lepsze samopoczucie;-)
Patrycja głowa do góry ja ostatnimi czasy miałąm to samo jak już miałąm gotować to masakra, ale pocieszam sie , że w końcu musi nadejść piękny dzień kiedy zacznę funkcjonować normalnie i Tobie też tego życzę.

Kochana ja w dziewiątym miesiącu juz z doskonale widocznym brzuchem jeździłąm tramwajami autobusami i wszyscy mieli w nosie że może mi slabo a to był środek lata. A najgorsi są faceci niczego nie widza a raczej ich to nie rusza. Aż głupio mi było jak starsze kobiety dwa razy mi miejsca ustępowały a panowie siedzieli. Cóz takie społeczeństwo.
Ja niedawno byłam w aptece, kolejka masakryczna, jedno okienko czynne, stoi kobieta w bardzo zaawansowanej ciąży w środku kolejki, i nikt jej nie przepuści. W końcu podeszła do niej farmaceutka i zaczęła ją obsługiwać, to stare baby zaczęły wrzeszczeć, że ona jest młoda i może postać! Koszmar!
Pech dla starszych Pań, ponieważ ów kobieta w ciąży miała mega listę zakupów do porodu i dla maluszka... czyli termin był blisko :)
Ale niektóre zachowania ludzi są dla mnie nie zrozumiałe.....

Ja niedawno byłam w aptece, kolejka masakryczna, jedno okienko czynne, stoi kobieta w bardzo zaawansowanej ciąży w środku kolejki, i nikt jej nie przepuści. W końcu podeszła do niej farmaceutka i zaczęła ją obsługiwać, to stare baby zaczęły wrzeszczeć, że ona jest młoda i może postać! Koszmar!
Pech dla starszych Pań, ponieważ ów kobieta w ciąży miała mega listę zakupów do porodu i dla maluszka... czyli termin był blisko :)
Ale niektóre zachowania ludzi są dla mnie nie zrozumiałe.....
Dokładnie wiesz ja nie bronię bo nie wszytskie starsze kobiety są takie fajne mnie poprostu takie sie przytrafiły naprawde rozumiejące, ale ogólnie straszna znieczulicawśród ludzi jest .
Ja z mała niraz musze iśc do banku np tam też mega kolejki i tez jeszcze ani raz nie zdarzyło sie żeby ktoś mnie jak mała miala miesiąc pzrepuścił. A moze to ja mam inne podejście, ale jak wize babke z brzuche albo z placzacym malenstwem to nie mam serca odwrócic głowy w druga stronę.

no ja Wam dziewczyny muszę się pochwalic < chociaż boję się żeby niezapeszyc > ze mi juz wszelkie dolegliwosci minęły naprawde czuję się super , czasami nawet boję się czy z dzidzia wszystko w porządku bo nie daje mi żadnych znaków że jest . no ale za4 dni mam wizytę wiec się wszystko okaże;)

reklama
Anisen baw się dobrze i udanych zakupów :-) Ja dzisiaj miałam iść po wyniki badań, bo nie udało mi się wczoraj, ale coś mnie nie zbiera do wyjścia... :-p

Rossa nie przejmuj się... w dzisiejszych czasach większość ludzi to gbury !

Patrycja powodzenia w kuchni :-p:-p Mam dzisiaj to samo ! ledwie wyszłam z kuchni niż weszłam... a na śniadanie zjadłam sam chleb z masłem, bo na nic nie mam ochoty :baffled:

Do góry