reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
to współczuję wyprawy. Bez sensu że nei dzwonili.
A przed babcią nei mam gdzie się schowac :(
Cholercia no to problem jest...Choc póki śniegu nie ma to na spacerek uciekaj gorzej w zimie będzie:sorry:
Pati no co za...cipasy jedne no! No niech ich cipki strzelą bokiem! Biedna chora tłukłaś się i nie łaska powiadomić telefoniczne co, nagle kryzys? Linia za krótka, czy jak!? No ale twarda babka jesteś dasz radę i wytrzymasz do 19 paździa!
A nawet mi nie mów mają w rejestracji wszystkie dane kontaktowe w tym tel. mój i Grześka jako awaryjny widocznie oszczędności na rachunkach telefonicznych:confused2: Ale rozbawiła mnie baba przede mną jak opierdzieliła baby w rejestracji, bo się wczoraj rejestrowała telefonicznie do mojej gin. a jej nie ma od 3 dni i nikt jej nie powiedział, biedna z dębicy specjalnie przyjechała tylko po to żeby karteczkę na drzwiach przeczytać, no ale cóż zrobić:sorry: Chyba się pofatyguje w czwartek do niej prywatnie po l4 bo od rodzinnego mam do piątku a chce już mieć ciągłość, a nie wracać do tej kostnicy:confused2:

hehe..fajowy gif;-):-D

a mnie męczy od rana zgaga;/:-(

Ojjej to może wypij herbatkę zwykłą ale z minimalną ilością cukru ( nawet nie pół łyżeczki) powinno pomóc:tak:

O boże...słucham sobie przeróbki Akon& David Guetta - Sexy coś tam i normalnie przypominają mi się młode lata jak się szalało na dyskotekach...aajjj...chciałabym się cofnąć 3 lata w tył w czas, kiedy tańcuję z moimi na parkiecie

Cholercia no to problem jest...Choc póki śniegu nie ma to na spacerek uciekaj gorzej w zimie będzie:sorry:

A nawet mi nie mów mają w rejestracji wszystkie dane kontaktowe w tym tel. mój i Grześka jako awaryjny widocznie oszczędności na rachunkach telefonicznych:confused2: Ale rozbawiła mnie baba przede mną jak opierdzieliła baby w rejestracji, bo się wczoraj rejestrowała telefonicznie do mojej gin. a jej nie ma od 3 dni i nikt jej nie powiedział, biedna z dębicy specjalnie przyjechała tylko po to żeby karteczkę na drzwiach przeczytać, no ale cóż zrobić:sorry: Chyba się pofatyguje w czwartek do niej prywatnie po l4 bo od rodzinnego mam do piątku a chce już mieć ciągłość, a nie wracać do tej kostnicy:confused2:

To sie nazywa polska biurokracja i służba zdrowia..zawsze ciężko im swoje 4 litery ruszyc i powiadomic o zmianach jakie zaszły,a później człowiek nie potrzebnie sie denerwuje i rzuca"mięsem":] :cool:

Dziękuję Wam za gratulacje i za trzymanie kciuków, bo to napewno też bardzo pomogło. Uciekam na mała drzemkę, a potem na obiadek do teściówki. Wpadnę wieczorkiem:tak:

Ojjej to może wypij herbatkę zwykłą ale z minimalną ilością cukru ( nawet nie pół łyżeczki) powinno pomóc:tak:

O boże...słucham sobie przeróbki Akon& David Guetta - Sexy coś tam i normalnie przypominają mi się młode lata jak się szalało na dyskotekach...aajjj...chciałabym się cofnąć 3 lata w tył w czas, kiedy tańcuję z moimi na parkiecie

Popijam mleko i przechodzi,ale jak coś tylko zjem to powraca;/ eh..
ja też bym sobie "potupała"..ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i nadrobimy już na następne wakacje;-):-D<tańczę>hehe;-):-D

Moja Kochana ! :*:-) Już usiadłam sobie w końcu i pierdziele nie wstaje ! :-)
Pati przejeżdżałam ostatnio koło Mielca i tak sobie o Tobie myślałam :rofl2: !
a! i proszę się pochwalić włoskami :-)

Stęskniło mi się bardzo za Wami... a aż tyle nie nadrobię :-(
Czy u Wszystkich Lutóweczek wszystko ok ? Mam nadzieję, że żadna nie leży w szpitalu teraz...
Cholercia jasna to jak będziesz następnym razem to do mnie napisz, zadzwon cokolwiek;-) zrobię coś dobrego do jedzonka poobjadamy się i będzie super:-ppochwalę się na pewno tylko baterie muszę naładować w aparacie:-pJa niedługo się wybieram do tarnowa pobuszować po sklepach to może wskażesz mi parę sklepów i jeśli będziesz miała czas to może wybierzesz się ze mną?:-p:-)

reklama
Do góry