reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

a moja przyjaciółka w piątek urodziła synka :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

zadzwoniła do mnie jadąc na porodówkę, że odeszły jej wody i co teraz - tak mnie to wzruszyło, że aż mi łzy w oczach stanęły...

mały Leonard urodził się miesiąc przed terminem, ułożony był poprzecznie!:no: więc cesarka - ale wszystko skończyło się ok:happy:

reklama
jakie piękne orginalne imie :)
dużo tych oryginalnych imion ;) ja myślałam że nasze jest hmm dość nie często spotykane do czasu jak nie poszliśmy na basen ;) bo tu mamy: Teosia (Teodor), Gucia (Gustaw), Jasię (Janinka) aaaa i mieliśmy Wandzię :tak:, w starszej grupie jest jeszcze Jędruś ;)
oj ci rodzice szleją z imionami ;-)
moja przyjaciółka ma Stasia :) a że mają bardzo hmmm klasyczne staropolskie nazwisko to brzmi to niesamowicie ;)

magdalena super taki wyjazd dla waszej trojeczki zrobil
koga moje kolezanki siostry rodzily dzien po dniu:tak: jedna ma synka druga coreczke i tez mi sie na wspomnienia zebralo nawet poogladalam 1000 zdjec jaki byl malutki moj synek

ehhhh, małe szkrabiki :-) mojemu koledze urodziła się córeczka mniej więcej w tym samym czasie co moja Agatka, często umawiam się z nim na spacery - wspomnienia mam non stop jak patrze na Martę i wiecie co??
nie pamiętam za bardzo Agatki takiej malutkiej:szok:

magdalena tak, w wejherowie:-D cieszę się,że podobają ci się moje okolice:tak:
a my właśnie w Dębkach byliśmy na majówce i przejeżdżaliśmy przez Wejherowo :-)
naprawdę piękne okolice, jak całe Kaszuby,

oj żeby tak domek tam gdzieś mieć ....mmmm

oj, pojechałabym gdzieś :tak:

ja się Wam przyznam, że my nie byliśmy jeszcze nigdy (po ślubie) na wyjeździe urlopowym poza miejscem zamieszkania naszych rodzin :confused: zawsze ważą względy finansowe :confused::confused::confused: Nigdy nie mamy kasy,żeby jechać :baffled::baffled::baffled:
Ciekawe,czy kiedyś się to zmieni ????????

reklama
kinga: my jakbysmy nie mieli rodzinki w gdansku tez moznaby bylo zapomniec o wyjazdach, szczegolnie do trojmiasta...bo drogie starsznie :tak:

Do góry