reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Osinko a moze ona chciala sie wam przypodobac tzn sprzatajac ci mieszkanie?Choc jesli jej zwracalas uwage zeby nie sprzatala to nie wiem dlaczego nie sluchala.
tylko oburzyla mnie sprawa z tym ze tak malo zmieniala Agatce pieluszki i nie przebierala jej dziwne co?
A moze lepiej poszukac niani takiej starszej?
Moja babcia jest niania i tak bardzo sa z niej zadowoleni ludzie ze jak ostatnio powiedziala ze juz nie moze przychodzic do tej pani synka(bo bedzie opiekowac sie wnuczkiem) to az dzwonili na wakacjach czy by nie znalazla choc chwilke czasu zeby przychodzic we wrzesniu? ::)

reklama
ta pani uwielbia porządki, tylko że ja nienawidzę gdy ktoś przekłada moje rzeczy
no i ona jest podobno bardzo oszczędna - powtarzałam jej setki razy żeby nie oszczędzała pieluch kosztem Agaty - w/g niej nie trzeba przebierać, skoro pielucha nie pęka w szwach :(

ale koniec gadania o niani, mam nr telefonu do nowej osoby, jeśli moja nie zrehabilituje się - zmieniam nianię, w weekend robię listę rzeczy które powinna robić, a których nie, trudno - pewnie pomyśli,że jestem nienormalna, ale ja nie mam zamiaru już się denerwować na nią

oj, osinko, czułam, ze cś się święci, skoro tak długo nie odzywałaś się :( Szukaj nowej babeczki do opieki nad Agatką.

Kiedyś kolezanka powiedziała mi, że jak bede szukać naini dla dziecka, to żebym stawiała na młode, bo bardziej reformowalne :)

chociaz koga jest chyba zadowolona ze starszej pani! :)

Ja chyba wolalabym starzsa pania poniewaz wydaje mi sie ze one maja w sobie tyle czulosci do takich maluszkow po za tym jak ide zawsze ulica z wozeczkiem to starzse panie zgaladaja do srodka i tak slodko do Briana mowia :)

Maggusia pisze:
Ja chyba wolalabym starzsa pania poniewaz wydaje mi sie ze one maja w sobie tyle czulosci do takich maluszkow po za tym jak ide zawsze ulica z wozeczkiem to starzse panie zgaladaja do srodka i tak slodko do Briana mowia :)

z jednej strony prawda..............starsza pani to mozna powiedziec ze tak jak babcia jest zaangazowana w opieke nad dzieckiem....nie ma juz tyle na glowie co mloda kobieta(dom rodzina problemy itp).....no ale z drugiej strony taka przysłowiowa babcię czasami bardzo trudno zreformowac....ona ma swoj punkt widzenia na swiat i koniecnic jej nie przetłumaczysz.. ;D

Maggusia to ty przodowniczka na tej giełdzie jesteś:):)...sliczne te dwie pary bucikow sportowych..no i ten pierwszy komplecik ciemno zielony.........szkoda  ze nie sprzedawalas tego pół roku temu ;D ;D ;D....bo bym sie skusiła:)

ja tylko na chwile, cos mi nie tak dziala forum :( nie widze awatarków, podpisów, i okienek np "odpowiedz" itp :(

i zauwazylam ogloszenie "od nocy 15.09 do 17.09 forum bedzie nieczynne" wprowadzaja te nowe cos tam ;)

oki spadam, caluski dla solenizanta!!!

jak ja za wami tesknie ::) och, ja juz chce skonczyc te prace!!!

Tereska hbo ta gielde zalozyla jedna z dziewczyn na forum i tak jakos pomyslalam ze tez moge cos posprzedawac a moze jakies mamusie sie skusza bo ceny nie sa duze jak na orginalne ciuszki :).

MagdalenaB zamkniete?no ladnie szkoda

Wszytskiego Najlepszego dla solenizantow! :)

reklama
Maggusia pisze:
Tereska hbo ta gielde zalozyla jedna z dziewczyn na forum i tak jakos pomyslalam ze tez moge cos posprzedawac a moze jakies mamusie sie skusza bo ceny nie sa duze jak na orginalne ciuszki :).
Maggusia ja tez zamierzam sprzedac ciuszki .....nawet dalam juz ogloszenie tyle ze w polskiej lokalnej gazecie:):)

Do góry