reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek techniczny, czyli wszelkie propozycje zmian w naszym podforum :)

Lilou ja mysle , ze tutaj dopiszemy tylko przewidywana plec , a pozniej po spodem tabelke juz rozpakowanych mamus z plcia , waga , data urodzenia itd. , bo w jednej to za duzo bedzie , a tak zostanie pamiatka u gory , i bedzie mozna porownac czy sie sprawdzila data , plec :))

reklama
Justyś - a zrobiłaś 3 przysiady i 2 podskoki przed zalogowaniem ;-) a tak serio to musisz pisać jeszcze do Mamuśki bo ja na razie nie mam jak grupy przejąć, niech Cię doda jeszcze raz :tak:

Miłka ja też jestem zdania żeby była nowa grupa, tylko te mamki co teraz pozostały, 2 tematy jedne to fotki nasze a drugie to pogaduszki takie wiecie troche prywatniejsze i cacy :)

reklama
Do góry