Teresiatko
[url=http://www.suwaczek.
Super brawo dla dzielnego OSKARKA
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jestesmy już w domku :-d:-d:-d:-d:-d:-d mnie jednak dopadło jakies przeziębienie więc narazie niema miziania :-( :--
-
-(
Ale superowo
Z jaka waga maly wychodzil do domku???
Rubi- to duuży chłopak z Jasia,więc musiał dać radę wszystko przejść. Moja Zuzia ważyła o połowę mniej i też przechodziła przez to wszystko-teraz ma roczek za tydzień. Powiedz mi ile miał miesięcy jak zaczął raczkować,chodzić,mówić?
przy wypisie bąbel miał 2730 . Dziś oczekujemy na położną , musze podpytac ją o kupki bo jakoś małemu z tym nieidzie jak zrobił wieczorem w sobote tak do tej pory nica pozatym to jest przekochaniutki ,zresztą same zobaczcie
My ćwiczymy Vojtą niby jest poprawa. Siedzi ale tylko jak ją posadzę sama nie podnosi się. Stoi sztywno i próbuje dreptać ale nie raczkuje, tylko że u nas był jeszcze problem z kręgosłupem. Teraz chcę spróbować na basen bo jakoś wcześniej na to nie wpadłam a nikt nic nie mówił podobno dobrze wpływa na napięcie mięśniowe. Ale poza tym Zuzka jeszcze nie mówi![]()