reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

Hej Dziewczyny!
Faktycznie ten watek nie jest zbytnio aktywny, a ja go chyba zbytnio nie rozruszam bo jestem dosc zabiegana, ale bede sie starala :-p

Patrysiu ja jestem z Ochojca,a le mieszkam tu dopiero czwarty rok bo pochodze z Łazisk Górnych. Jednak jestem zauroczona Rybnikiem i nei mam zamiaru sie juz stad wyprowadzac :happy2:A co do tego Twojego pieska to tez mam nadzieje ze ktos go przygarnal :tak:

Dziekuje Dziewczyny za mile przyjecie :-) Mam nadzieje ze grono wkrotce sie powiekszy :tak:

Ja mialam dzis mame, brata i siostre na obiedzie i kawce. Wlasnie mama i brat pojechali a siorka zostala do wtorku. Tak sie ciesze bo mieszka w Chorzowie gdzie studiuje i jest przez to bardzo zabiegana wiec rzadko sie widujemy, ale teraz sobie to odbijemy. A zaczniemy dzis wieczorem domowym winkiem.... :-p:-D

Milego wieczoru Wszystkim!

reklama
Witam :cool2:
maly wlasnie usypia ale jakos po poludniu marudny sie zrobil - wczesnie sie obudzil jak na jego po poludniowe spanie i potem trzeba bylo go trzymac do jego godziny kapania... ale teraz szybko zasnie moj m daje mu mleczko i podejrzewam ze nie wypije go do konca tylko usnie przy nim :sorry2:

luczynka - w Ochojcu no to prawie niedalkeko :tak::-D no to mialas dzis rodzinny obiadek :blink: ja sobie wczoraj odbilam ze znajoma wieczor z winkiem a w nocy i dzis nad ranem to masakra :zawstydzona/y::szok: ojojoj mam nadzieje ze Ty dzis o wiele skromniej spedzisz wieczor :-) hihihi ;-) Baw sie :-D:tak:

witam sie i ja
kurcze maly dzisiaj pierwszy raz zasnal mi o 13:15 zawsze zaspypial pierwszy raz w ciagu dnia kolo 10-11 a dzis tak pozno i teraz jeszcze spi ale przebudzil mi sie na doslownie 5 min i dalej nynka :-D potem moze pojdziemy na spacerek :laugh2:

mikus_a - hmmm z tymi zebami to jest koszmar ja nie wiem on ma tak gruba ta blonke bo nie chca mu sie przebic a on juz taki duzy i bez zebow - masakra :wściekła/y: zablokuj Twojemu m kompa albo wykombinuj cos innego nie bedzie juz wtedy siedzial tylko zajmie sie Wami :tak: oze lepiej jakbyscie nie mieli pradu :sorry:

a tak poza tym to moj m od rana dzisiaj tez na robocie .. :wściekła/y:
ja dzis robilam salatke otem brokuly gotowalam i jak m przyjdzie to podsmaze mu je i sobie zrobimy mala uczte aha jeszcze chcialo mi sie robic mizerie ... :eek:

witam
my juz po spacerku ja teraz zrobilam juz zupke pomidorowa na drugie danie zrobie chyba ziemniaczki z cebulka i kefirem bo moj m ma ochote salatka zostala z wczoraj tak wiec jedzonka jest a jest :-D

witam sie wieczornie

na poczatek to musze dodac ze jestem troche wsciekla bo szwagierka z mezem byli u nas i zostawili swoja corke jak juz wspominalam starsza od Sewcia o 16 dni i teaz caly czas wrzesczy - bo oni przeciez nauczyli ja sobie chodzic spac o nie wiadomo ktorej zreszta nigdy mala nie miala ustalonej pory spania, kapania itd... co chwile wieczorami w trasie gdzies tam no i mala sie przyzwyczaila :wściekła/y: Sewcio poszedl spac juz po 20 a ta buszuje i pokazuje spore jak jej sie cos nie da i pisk na maxa ... :wściekła/y::angry: a zostawili ja bo tesciu powiedzial ze jak maja ja budzic rano zeby przywiezc ja do nas - bo tesciowka jej pilnuje bo oni do roboty to lepiej dla nich bedzie jak ja juz zostawia - no i ona w chodziku sobie jezdzi chalasu robi a mnie juz krew zalewa !!! co oni sobie wyobrazaja ...:szok: maly podejrzewam ze jak tak ona trzaska tym chodzikiem o progi drzwi to za niedlugo pewnie obudzi synusia ... i bedzie larmo ... :no::wściekła/y::angry:
Ale sie rozpisalam :-D

milego wieczorku i dobrej nocki :-)

Witam się i ja z ranka! :-)

My dzisiaj jestesmy znowu same, bo mężuś w pracy a teciowie dalej na wczasach.
Wyspalam sie dzisiaj nawet sporo bo Oliwka spala w nocy spokojnie i nie przyszla do nas :-p

mikus_a od kilku juz lat udzielam korepetycji z angielskiego i niemieckiego, no i w tym roku mam az 20 uczniow, wiec nie ma mnie w domu gdzies od 13stej do 21szej przez 4 dni w tygodniu, a do tego co drugi weekend jezdze jeszcze na uczelnie, wiec jestem w ciaglym biegu ostatnio :baffled: no ale cos za cos...
a dlaczego u Was takie ciche dni? moze jakis wypad we dwojke pomoze?;-)

patrysia ale dlaczego Twoja szagierka zostawiłą córkę pod Wasza opieka? no wesolo to nie masz :no: wspołczuje Ci, ale jakos przetrwasz ta burze:tak::-)

witam
wczoraj mnie nie bylo bo mialam ciekawy dzien zreszta szkoda gadac ... :dry:
ale dzisiejsza noc byla wporzadku obudzilismy sie o 8 wiec jestem wyspana :-D
juz po kawusi i sniadanku :laugh2: hihi obiadek tez juz mam zrobiony - barszczyk czerwony jak sobie zazyczyl moj m :cool2:

luczynka, mikus_a - hmmm ja sie chyba zle wyrazilam bo oni zostawili swoja corke u nas ale nie mnie i mojemu m tylko tesciom bo mieszkamy z tesciami wiec oni sie nia opiekowali ale to i tak byla katastrofa :no2:

mikus_a - ciche dni to norma w kazdym zwiazku ale zobaczysz za niedlugo sie pogodzicie i bedzie fajnie u nas odziwo bardzo fajnie :-D wiesz nie mysl zle kiedy Wam sie nie uklada bo jak jest juz dobrze jestes szczesliwa a jak czlowiek jest zly moglby wiele glupstw zrobic a potem moglabys tego zalowac wiem pewnie o czym myslisz bo i mnie podczas klotni nurtuje to jak dlugo jeszzce ze soba pociagniemy ale staram sie te nastawienie zmienic bo jestesmy dopiero rok po slubie i takich decyzji sie nie podejmuje bo to jest maly nawet bardzo maly staz zeby myslec o najgorszym... wszystko wroci do normy i koietko zmien nastawienie - mnie to juz tez mowilo duzo osob i wkoncu mama mnie przekonala ze w takich sytaucjach najlepiej byc opanowanym wierz mi... jest to trudne ale dasz rade ;-)
luczynka - no Ty to na brak zajec nie musisz narzekac bo wiecznie cos masz szkoda tylko ze tak malo wolnego przy tym co :confused:

milego dzionka Wam zycze :tak:

reklama
hej
wiecie co dzis dostalam fotelik ale musze dac za niego 50 zl - nie podoba mi sie wiec dzis rozwazymy z mezem czy by go czasem nie oddac :baffled: tesciowka juz zas a bo w aucie nie widac jaki sie ma fotelik wiec po co przeplacac i wogole niech ona mi sie lepiej nie wtraca bo wybuchne ... to ja zadecyduje czy go wezme czy nie a ze mi sie nie podoba to trudno... zreszta za 109 zl na allegro widzialam lepszy :tak: i juz mi w taki sposob dzwigla cisnienie !!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry