reklama
hjka tez milego weekendu zycze 
jak tam mikus_a miedzy Toba a m
ulozylo sie
luczynka pewnie zapracowana bo jej nie ma
maly mi teraz prze spaniem popoludniowym taki marudny ze hej juz mi nerwy siadaly ze masakra

na szczescie teraz spi i mam spokoj 

jak tam mikus_a miedzy Toba a m

luczynka pewnie zapracowana bo jej nie ma

maly mi teraz prze spaniem popoludniowym taki marudny ze hej juz mi nerwy siadaly ze masakra

Hej Dziewczyny!
Mam nadzieje ze milo minal Wam weekend bo ja cala sobote i neidziele spedzilam na uczelni, ble...!
Jestem padnieta i podlamana bo jestem po pierwszym seminarium no i istna porazka
ehhh....
Spadam bo mam troche roboty w domu, a po 13 jade juz na lekcje i koncze dopeiro wieczorem.
Milego dnia! :-)
Mam nadzieje ze milo minal Wam weekend bo ja cala sobote i neidziele spedzilam na uczelni, ble...!

Spadam bo mam troche roboty w domu, a po 13 jade juz na lekcje i koncze dopeiro wieczorem.
Milego dnia! :-)
maly wlasnie teraz zasnal :-) wiec mam czas
wczoraj z m bylismy w pubie ze znajomymi :-)
mikus_a - lekarz by zaznaczyl ze zabkowanie bedzie sie opozniac ale nic nie mowil a watpie ze leki mogly by az tak reagowac - zreszta nie wiem
no to musisz byc grzeczna zeby mikolaj Cie odwiedzil
dzieki za komentarzyk na nk 

mikus_a - lekarz by zaznaczyl ze zabkowanie bedzie sie opozniac ale nic nie mowil a watpie ze leki mogly by az tak reagowac - zreszta nie wiem

reklama
och maly zasnal a ja czekam na mojego m bo bedziemy robic razem kolacje 
mikus_a - jak byas grzeczna to dostaniesz prezencik
dla mnie tez to dziwne ze on dalej bezzebny ale coz tlumacze sobie ze na kazdego przyjdzie KIEDYS pora 
zapros gdzies meza masz z kim zostawic dzidzi
to ja zapraszalam meza - i ja stawialam
ale ma mi oddac hihih 

mikus_a - jak byas grzeczna to dostaniesz prezencik